Bloggaaja pyysi ilmaista ateriaa suositussa ravintolassa: Keittiömestarilta meni kuppi nurin, kun sai tietää "vastapalveluksen"

Ruokabloggaaja ruokakuvaus ravintola pizza
Kuvituskuva: Ruokabloggaajan pyyntö ei miellyttänyt keittiömestaria. Shutterstock

Australialaisravintolan keittiömestari sai tarpeekseen ilmaisia aterioita kinuavista ruokabloggajista. Huhtikuussa tapahtuneesta julkisesta ryöpytyksestä raportoi ruokasivusto Fine Dining Lovers.

Syntyjään eteläafrikkalainen, Australian Adelaidessa ravintolaa pyörittävä keittiömestari Duncan Welgemoed sai tunnetulta ruokabloggaajalta ehdotuksen, joka ei varsinaisesti kokkia miellyttänyt.

Kuvassa Africola-ravintolaa pyörittävä Duncan Welgemoed. Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Australian televisiossa ruokaohjelman tähtenä sekä ruokabloggaajana tunnettu Andy Vignati lähetti Welgemoedille suoran tarjouksen, jossa pyysi ilmaista ateriaa. Vastapalvelukseksi Vignati lupasi ravintolalle näkyvyyttä Instagram-tilillään. Hänellä on Instagram-tilillään 11 500 seuraajaa.

"Maksa ruoastasi!"

Keittiömestari Welgemoed ei ottanut tarjousta hyvällä. Sen sijaan hän päätti julkaista Vignatin lähettämän sähköpostin Instagram-tilillään. Julkaisun hän merkitsi hashtageilla #payforfood #payforstaff ja #fuckexposuredollars. Welgemoed siis ilmaisi, että bloggaajan tulisi maksaa ruoastaan, maksaa henkilökunnan työstä, ja että keittiömestaria ei kiinnosta ”ilmainen näkyvyys”.

Ruokabloggaaja Vignati vastasi Welgemoedin Instagram-päivitykseen jälleen sähköpostin välityksellä. Keittiömestari Welgemoed julkaisi vastauksen Instagram-tilillään:

–  Pikkumaisesta vastauksestasi päätellen on selvää, että sinä et arvosta sosiaalisen median voimaa. Yksinkertainen ”ei kiitos” olisi riittänyt, Vignatin vastaus kuului.

Kuvassa ruokabloggaaja Andy Vignati. Jos kuva ei näy, katso se täältä. ​​​​​​​

Huumorimiehenä tunnettu keittiömestari Welgemoed löi lisää vettä myllyyn ja jatkoi keskustelua:

–  Maksa ruoastasi, kuten muutkin ihmiset. Jos Katy Perry maksaa aterian ravintolassani, sinäkin pystyt siihen. Onnea masentavaan ruokademoosi Marion -ostoskeskuksessa, Welgemoed näpäytti.

Mitä ilmeisemmin Katy Perry oli siis ruokaillut Welgemoedin tunnetussa ravintolassa, ja vieläpä maksanut ateriastaan normaalin ihmisen tapaan. Ruokasivusto Fine Dining Lovers spekuloi alkavatko ravintolat ja niiden keittiömestarit pikkuhiljaa kyllästyä sosiaalisen median vaikuttajiin ja heidän pyyntöihinsä.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja