Big Mac -nachopelti yllätti maistajat: "Toimii täydellisesti"
Tuorein Big Mac -hampurilaisen makumaailmaa hyödyntävä reseptikokeilu on Big Mac -nachopelti.
Nachopelti on kuulunut jo tovin suomalaisten luottoresepteihin. Parasta kyseisessä ruoassa on ehkä se, että täytteenä voi olla melkeinpä mitä vain.
Kun tämä trendi yhdistetään sosiaalisessa mediassa valloillaan olevaan innostukseen tuttua pikaruokahampurilaista kohtaan, saadaan lopputuloksena Big Mac -nachopelti.
Yllä olevalta videolta voit katsoa ohjeen "Big Mac -kastikkeen" valmistamiseen.
Hampurilaisen maut nachopellillä
Big Mac -nachopelti valmistetaan siis hyvin samaan tyyliin kuin nachopelti normaalistikin, mutta tex-mex-täytteiden sijaan nachot kuorrutetaan hampurilaistäytteillä.
Big Mac -nachopelti
nacholastuja
jauhelihaa (maustetaan taco-mausteella)
sulatejuustoviipaleita
juustoraastetta
seesaminsiemeniä
sipulia
jäävuorisalaattia
suolakurkkua
+ Big Mac -kastiketta (katso ohje videolta)
- Lado uunivuoan pohjalle nacholastuja, kypsennetty jauheliha sekä juusto. Paahda 200-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia.
- Lusikoi loput ainekset lämpimän nachopellin päälle ja nauti.
Resepti: Allt om Mat
Makuja-toimituksen makutestin perusteella tämä kombo toimii täydellisesti.
Lopputulosta maistelemaan päässyt ruokailija totesi ihmeissään, että "syön tätä ihan big maccina" – niin paljon nachopellin maku muistuttaa legendaarista hampurilaista.
Katso myös: Testasimme somessa trendaavan version klassikkohampurilaisesta – näin valmistuu Big Mac -pastavuoka
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka