Biden vai Trump? Perheleipomon keksit ovat ennustaneet vaalivoittajan oikein jo kolmesti – povaavat nyt murskavoittoa

Toffifee-joulutortut – suklaan ja toffeen täydellinen yhdistelmä tortussa on uusi jouluhitti 0:30 Toffifee-joulutortut – suklaan ja toffeen täydellinen yhdistelmä tortussa on uusi jouluhitti

Pennsylvanialaisleipomon keksivaalitulos alkaa olla selvä: myyntien perusteella Trump nappaa vaalivoiton.

Videolla: Joko tekee mieli joulutorttuja? Testaa hittireseptiä, Toffifee-joulutorttuja!

Uutiskanava Fox kertoo Yhdysvaltain Penssylvaniassa sijaitsevasta Lochel’s -leipomosta, joka on myynyt jo vuosien ajan vaaliteemaisia keksejä presidentinvaalien yhteydessä. Samalla leipomo on julistanut leikkimieliset keksivaalit, joissa herkkupalojen myyntimäärät kertovat voittajan.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Tänä vuonna keksivaalien voittajaksi on nousemassa ylivoimaisesti Donald Trump, jonka nimikkokeksejä on myyty peräti viisi kertaa kilpailijaansa Joe Bidenia enemmän. Keksit ovat olleet niin suosittuja, että niitä on haettu osavaltion rajojenkin takaa.

Keksivaalien äänestystilanne eilen maanantaina. Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Leipomon omistajan Kathleen Lochelin mukaan keksivaalit ovat aikaisempana kolmena kautena  onnistuneet ennustamaan presidentinvaalien voittajan oikein.

– Laskemme lopullisen tuloksen illalla. Mutta tällä hetkellä Donald Trump johtaa yli 28 000 myydyllä keksillä Bideniä, jonka nimikkokeksejä no myyty 5000. Päivän päätteeksi Trump-keksejä myydään ennakkotilausten perusteella kokonaisuudessaan yli 29 000.

Vaalikeksit pelastivat leipomon keskellä koronapandemiaa

Äänestyksen päättyessä Yhdysvalloissa tiistai-iltana lopetetaan Kathleenen leipomossa myös keksiäänten laskeminen. Keksien myynti jatkuu kuitenkin niin pitkälle, kun tilauksia riittää.

– Emme koskaan aiemmin ole olleet näin kiireisiä. Kysyntä on ylittänyt kaikki aiemmat myynnit, mukaan lukien kiireisimmän joulunalusviikon.

Vaalien jälkeen leipomossa aiotaan valmistaa myös erikoiserä keksejä vaalivoittajalle. Kathleen uskoo, että ihmiset yksinkertaisesti rakastavat olla osallisena keksiäänestyksessä, kun koronan vuoksi monet muut vaaliaktiviteetit on peruttu.

– Se tuo ihmiset yhteen, riippumatta siitä onko demokraatti vai republikaani.

Suosituksi nousseiden keksivaalien tarkoitus ei kuitenkaan ole poliittinen, vaan Kathleen haluaa tarjota asiakkaille pientä piristystä vakavien vaaliaiheiden keskellä. Lisäksi nainen kertoo olevansa otettu siitä, että hänen bisneksensä pysyy pystyssä vaikean pandemiatilanteenkin keskellä.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!