Baarimikko joutui miesasiakkaan piinaamaksi – lähetti kokille epätoivoisen avunpyynnön

baaritiski
Shutterstock

Nimettömänä pysyttelevä Reddit-käyttäjä postasi tiistaina kuvan baarin tilauslapusta, jonka sisältö poikkeaa hieman normaalista. Saatesanat kuuluivat: ”Ystäväni antoi tämän baarin kokille”.

Miesasiakkaan seura ja seurusteluyritykset eivät ilmeisesti miellyttäneet naispuoleista baarimikkoa. Näin voi päätellä tilauskuitista, jonka baarimikko antoi kokille. Sen sijaan, että kuitissa lukisi pelkkä ruokatilaus, on baarimikko lisännyt kuittiin myös lisätietoja:

”Kiireellinen tilaus. Valmista turska ja ranskalaiset niin nopeasti kuin mahdollista, kiitos. Outo mies häiriköi minua. Haluan hänen lähtevän pois.” 

Moni voinee samastua tilanteeseen, jossa iskuyritykset ja toisen henkilön seura eivät vain kiinnosta, mutta toinen osapuoli ei tätä tunnu tajuavan. 

Lähde: someecards

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja