Astetta kalliimpi viinitilaus – väärinymmärrys maksoi miehelle liki 3000 euroa

viini
Shutterstock

Amerikkalaismiehen viinituntemuksen puute kävi vastikään kalliiksi, kun hän tilasi tietämättään yli 3000 euroa maksaneen viinipullon.

Bobby Flay Steak -ravintolassa Atlantic Cityssä herkutelleen amerikkalaisen Joe Lentinin ravintolailta muuttui odotettua kalliimmaksi, kun hän tilasi tietämättään 3750 dollaria maksaneen viinipullon.

"Kolmekymmentäseitsemän viisikymmentä"

Väärinymmärrys sai alkunsa, kun Lentini kysyi viinin valitsemiseen apua tarjoilijalta, sillä hän ei itse osannut valita sopivaa viiniä annoksensa seuraksi.

– En tiedä juuri mitään viineistä. Kysyin tarjoilijalta, josko hän voisi suositella minulle jotain sopivaa viiniä, koska en ole viinien asiantuntija. Hän osoitti minulle ruokalistasta viiniä. Minulla ei ollut silmälaseja päässäni ja kysyin, kuinka paljon viini maksaa ja hän vastasi: "Kolmekymmentäseitsemän viisikymmentä", Lentini kertoi NJ.com-sivustolle.

Lentini ymmärsi, että tarjoilija tarkoitti, että viinipullo maksaa 37 dollaria ja 50 penniä. Pian Lentinille kuitenkin valkeni, että pullon todellinen hinta oli 3750 dollaria eli hieman yli 3000 euroa. Lentinillä ei ollut varaa pulittaa pullosta pyydettyä summaa.

Vaikka ravintolan henkilökunta vakuuttaa toimineensa tilanteessa sovittujen toimintatapojen mukaisesti, alennettiin viinin hintaa väärinymmärryksen vuoksi 1780 euroon. Lentinin tilipussi ei tähän kuitenkaan venynyt, vaan hänen pöytäseurueensa jakoi laskun. Kiusallista tilannetta ei helpottanut se, että viini ei ollut edes Lentinin makuun.

– Se oli ihan ookoo. Se ei ollut todella hyvää. Se ei ollut kamalaa. Se oli ihan hyvää, Lentini kertoo.

Lähde: nj.com

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja