Astetta kalliimpi viinitilaus – väärinymmärrys maksoi miehelle liki 3000 euroa
Amerikkalaismiehen viinituntemuksen puute kävi vastikään kalliiksi, kun hän tilasi tietämättään yli 3000 euroa maksaneen viinipullon.
Bobby Flay Steak -ravintolassa Atlantic Cityssä herkutelleen amerikkalaisen Joe Lentinin ravintolailta muuttui odotettua kalliimmaksi, kun hän tilasi tietämättään 3750 dollaria maksaneen viinipullon.
"Kolmekymmentäseitsemän viisikymmentä"
Väärinymmärrys sai alkunsa, kun Lentini kysyi viinin valitsemiseen apua tarjoilijalta, sillä hän ei itse osannut valita sopivaa viiniä annoksensa seuraksi.
– En tiedä juuri mitään viineistä. Kysyin tarjoilijalta, josko hän voisi suositella minulle jotain sopivaa viiniä, koska en ole viinien asiantuntija. Hän osoitti minulle ruokalistasta viiniä. Minulla ei ollut silmälaseja päässäni ja kysyin, kuinka paljon viini maksaa ja hän vastasi: "Kolmekymmentäseitsemän viisikymmentä", Lentini kertoi NJ.com-sivustolle.
Lentini ymmärsi, että tarjoilija tarkoitti, että viinipullo maksaa 37 dollaria ja 50 penniä. Pian Lentinille kuitenkin valkeni, että pullon todellinen hinta oli 3750 dollaria eli hieman yli 3000 euroa. Lentinillä ei ollut varaa pulittaa pullosta pyydettyä summaa.
Vaikka ravintolan henkilökunta vakuuttaa toimineensa tilanteessa sovittujen toimintatapojen mukaisesti, alennettiin viinin hintaa väärinymmärryksen vuoksi 1780 euroon. Lentinin tilipussi ei tähän kuitenkaan venynyt, vaan hänen pöytäseurueensa jakoi laskun. Kiusallista tilannetta ei helpottanut se, että viini ei ollut edes Lentinin makuun.
– Se oli ihan ookoo. Se ei ollut todella hyvää. Se ei ollut kamalaa. Se oli ihan hyvää, Lentini kertoo.
Lähde: nj.com
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan