Tiesitkö, miksi juuri jauheliha on Suomessa niin suosittua?
Makuja.fi vieraili HKScan Finland Oy:n tehtaalla Vantaalla. Paikan päällä selvisi muun muassa se, miksi juuri jauheliha on erityisesti suomalaisten mieleen.
Miksi suomalaiset suosivat juuri jauhelihaa?
Asiantuntijan mukaan jauhelihan suosion salaisuus piilee monessa tekijässä. Jauhelihassa yhdistyvät selvästi juuri ne seikat, jotka ohjaavat suomalaisten valintoja arkiruoaksi.
TIESITKÖ? Suomessa myydään muun muassa seuraavia jauhelihatuotteita:
Sika-nauta
Nauta-sika
Naudan Parempi jauheliha
Kunnon jauheliha
Naudan jauheliha 17%
Naudan jauheliha 14%
Naudan jauheliha 10%
Naudan paistijauheliha
Kevyt jauheliha 10%
Rotukarjan jauheliha
Porsaan jauheliha
Maatiaispossun jauheliha
Luomu jauheliha
Mestarin jauheliha
Maukkaampi paistijauheliha
Kananpojan jauheliha
Kalkkunan jauhelihaLähde: HKScan Finland Oy
– Jauhelihan suosion takana on se, että se on niin äärimmäisen helppoa, monipuolista, maistuu kaikille, eikä se ole kallista, HKScan Finland Oy:n markkinointijohtaja Mikko Järvinen kertoo.

