Asiakkaat närkästyivät ravintolan jakamasta kuvasta – onko tämä ruokapaikan mainos jo liian paljastava?

nainen hampurilainen ravintola
Shutterstock

Erään ravintolan jakama kuva on herättänyt vilkasta keskustelua siitä, saako illallisen nauttia missä asussa haluaa. 

Videolla keskustellaan toisesta mielipiteitä aiheuttavasta aiheesta: Kuuluvatko lapset ravintolaan? 

Keskustelu ravintolaan sopivan pukeutumisen ympäriltä sai alkunsa, kun suosittu ruokabloggari Karylle Banez julkaisi kuvan ateriointihetkestään yli 60 000 seuraajalleen. Kuva ei eroa mitenkään naisen tavallisista kuvista, vaan kyseisessä otoksessa Banez nauttii ateriasta täyden ruokapöydän ääressä. Samanlaisia kuvia löytyy naisen Instagram-tililtä kymmenittäin.

Mutta kun Australiassa sijaitseva ravintola Fine & Fettle jakoi bloggarin kuvan omassa sosiaalisen median alustassaan, syntyi varsin kiivas keskustelu, johon ovat ottaneet osaa lukuisat henkilöt aina ravintolan johtoa myöten. 

Ravintola puolustaa kiivasti päätöstään

Kommentoijien mukaan ravintola teki virheen julkaistessaan kuvan naisesta, jonka asustetta voidaan verrata rintaliiveihin.

– Kuvan tarkoituksena oli taatusti markkinoida ravintolaa, ei yökerhoa, eräässä kommentissa pohditaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva on herättänyt yleisössä melko kärkkäitäkin kommentteja. 

– Onneksi näin tämän ajoissa. Kun varaan äitienpäiväillallisen, pyydän äitiäni saapumaan paikalle parhaimmissa alusvaatteissaan. Varmistaisin vielä, mikä on miesten pukukoodi. Jos mieheni saapuu paikalle kalsareissa, onko hän ylipukeutunut? eräs kommentoija ivailee ravintolalle somessa.

– Huomasin ruoan vasta katseltuani kuvaa viiden minuutin ajan, toinen kommentoija toteaa. 

Lukuisten negatiivisten kommenttien jälkeen ravintola päätti vastata kohuun muistuttamalla ihmisiä siitä, että kuvassa on oikea ihminen, jolla on oikeat tunteet. Lisäksi ravintola kertoo olevansa järkyttynyt kaikista saamistaan negatiivisista kommenteista. 

– Jokainen ihminen on tervetullut riippumatta siitä mitä heillä on päällään, eikä heitä pitäisi tuomita sen perusteella, ravintola vastasi kommenttiketjuun ja lisäsi huomion siitä, että kuvan tarkoituksena oli mainostaa ravintolan uutta yömenua.

Lähteet: Today, Facebook

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja