0:37

Asiakas ahmaisi puolet kakusta matkalla kassalle eikä suostunut maksamaan kokonaista leivosta – kauppa sai viimeiset naurut

Asiaton käyttäytyminen ruokakaupassa voi johtaa porttikieltoon.

Teksasilainen nainen on saanut porttikiellon paikalliseen Walmart-ketjun myymälään syötyään kaupassa puolikkaan kakun ja kieltäydyttyään maksamaan kakun toista puoliskoa. Poliisi vahvistaa NBC-uutiskanavalle, että viranomaiset hälytettiin myymälään tapahtuman seurauksena.

Kaupan työntekijä kertoi poliisille, että naispuolinen asiakas oli syönyt puolikkaan kakusta. Asiakkaan aikeissa ei ollut maksaa kokonaista kakkua, sillä häntä väitti löytäneensä leivonnaisen sellaisena. Työntekijät olivat kuitenkin todistaneen omin silmin, miten nainen söi kakkua kävellessään kassalle.

Walmart ei nostanut syytteitä naista vastaan vaan halusi vain saada hänelle porttikiellon. Niin kävikin.

Nainen sai porttikiellon, mutta ei joutunut maksamaan kakusta. Poliisin tiedossa ei ole, mitä nainen teki jälkiruoan puolikkaallaan.

Myymälä voi valita asiakkaansa

Suomessa myymälällä on mahdollisuus valita asiakkaansa, eli kieltää asiakkaan sisäänpääsy, kertoo Minilex-sivusto.

Sisäänpääsyn estäminen ei saa olla syrjivää, vaan sen pitää olla perusteltua. Esimerkiksi etnisen tai kansallisen alkuperän, vammaisuuden tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella asiakkaitaan ei saa valita.

Sen sijaan, jos on syytä olettaa, että asiakas ei osaa käyttäytyä, voidaan hänen sisäänpääsynsä estää. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja