Asiakas hermostui liian hitaaseen palveluun — hyökkäsi ravintoloitsijan kimppuun
Hidas palvelu voi ärsyttää, mutta rajansa kaikella. Pohjois-Kiinassa sattuneessa välikohtauksessa asiakas hyökkäsi omistajan kimppuun liian hitaan palvelun vuoksi.
Hyvää ruokaa kannattaa odottaa, mutta rajansa odottelullakin. Tätä mieltä oli asiakas, joka hermostui todenteolla odotteluun Pohjois-Kiinassa sijaitsevassa ravintolassa.
Asiakas nimittäin hyökkäsi aterian odotteluun kyllästyttyään paikan omistajan kimppuun veitsellä varustettuna.
Dumplingsien tulo kesti liian kauan
Väkivaltainen asiakas vieraili ravintolassa kolmen muun henkilön seurassa. Perinteisiä liha- ja kasvisnyyttejä, dumplingseja, tilannut nelikko joutuikin jo pian tilattuaan sanaharkkaan omistajan kanssa. Asiakkaat olivat järkyttyneitä ravintolan palvelun hitaudesta, ja he myös osoittivat tyytymättömyytensä omistajalle.
Kiista nousi nopeasti aivan uudelle tasolle, kun yksi seurueen jäsenistä vetit esiin terävän veitsen ja iski ravintolan omistajaa suoraan päähän. Kiinalaisen sanomalehden, South China Morning Postin mukaan veitsen isku oli vienyt mukanaan puolet miehen päänahasta.
Välikohtauksesta pelästyneet asiakkaat olivat ehtineet paeta paikalta jo ennen poliisin tuloa, joten silminnäkijöitä tapahtumasta ei jäänyt. Syyllisten etsintä on poliisien mukaan parhaillaan käynnissä. Ravintoloitsija kiidätettiin sairaalaan, ja hänen ennustetaan toipuvan hyvin suhteutettuna vammojen vakavuuteen.
Lähde: TheDailymeal.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti