Asiakas arvosteli kovin sanoin baaria – omistajalta täydellinen vastaus

baari,-kaappaus
Kannattaisi miettiä ennen kuin arvostelee... Shutterstock/Kuvakaappaukset: Someecards/Yelp

Kun eräs nainen jätti yhden tähden arvostelun Yelp-palveluun, vastasi arvostelun kohteena ollut baari täydellisesti.

The Iron Horse -niminen newyorkilaisbaari sai yhden tähden arvostelun Yelp-palvelussa Megan-nimiseltä naiselta. Megan oli pahastunut baarin kovasta musiikista ja kyseenalaisesta ruoasta.

Näin Megan kirjoitti:

"En suosittelisi menemään tänne syömään tai rauhallisille drinkeille. Tapasin ystäviäni täällä kolmelta iltapäivällä, ja musiikki oli niin kovalla, ettemme kuulleet toisiamme. Palvelu oli kamalaa, kun yritimme saada drinkkiä tiskiltä. Myös ruoka oli kamalaa."

Meganilta oli kuitenkin mennyt täysin ohi, että hän kuvaili juuri The Iron Horse -baarin keskeisimmät ominaispiirteet. Baarin omistaja vastasikin omalla Yelp-postauksellaan kertoen, että Megan selvästikin etsii tyystin erilaista baaria.

Näin omistaja vastasi:

"Megan, kiitos vierailustasi ja arvostelustasi. Koska päätit kertoa mielipiteesi Yelpissä, haluaisin kertoa meidän mielipiteemme;

Luin muita Yelpissä julkaisemiasi arvosteluja paikoista, joissa olet myös käynyt. Näyttää siltä, että pidät hiljaisista kahviloista ja hienosta ruoasta, joita emme kumpaakaan ole koskaan mainostaneet tarjoavamme. Ole kiltti ja huomioi, että Yelp-kuvauksemmekin sanoo:

Tunnelma: Kapakkamainen
Äänentaso: Kova

Joten jos sinun on valitettava, toivoisin, että se olisi jostain, mitä me oikeasti mainostamme tarjoavamme. Pääsääntöisesti meillä on kovaäänistä, juhla- ja baaritunnelmaa, meiltä saa hyvää burgeria, kanansiipiä ja muuta samankaltaista pubiruokaa naurettavan alhaisella hintatasolla Ala-Manhattanin baariksi. Mistä muualta tältä alueelta saisit oluen 2 dollarilla? Mistä muualta saisit juuri valmistetun hampurilaisen liki 250 gramman pihvillä yhdessä hanaoluen kanssa 10 dollarilla 

Meillä on Yelpissä 4 tähteä, mutta se ei johdu siitä, että ruokamme saisi sukat pyörimään jaloissa. Neljä tähteä tulee siitä, että useimmat asiakkaamme tulevat etsimään hauskanpitoa ja haluavat päästä eroon arjesta nauttien samalla yksinkertaisen, hyvän aterian edullisella hinnalla.

Suosittelen, että järjestät odotuksesi sen mukaan, minkä tyyppisessä paikassa vierailet, ja teet hieman taustatyötä ennen kuin päätät, millainen paikka sopii henkilökohtaisiin mieltymyksiisi. Annan sinulle yhden tähden, sillä olet todella huono löytämään baareja ja ravintoloita, jotka sopivat sinun makuusi. Annan sinulle enemmän tähtiä, jos tulet takaisin, ja juot drinkin kanssani."

Lähde: Someecards

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja