Nappaa ammattilaiskokin ruoanlaittovinkit kotikeittiöösi.
Videolla testissä hämmentävä kananmunaniksi.
Insider-sivuston ruokatoimittaja ja ammattilaiskokki Lizzy Briskin listasi asioita, joita jokaisen kotikokin tulisi tietää ja osata tehdä.
– Ammattilaiskokkina tiedän, että pienikin asia voi vaikuttaa suuresti ruoka-annoksen lopputulokseen, Briskin kirjoittaa.
Muun muassa nämä asiat tulisi kaikkien kotikokkien hallita kokin mukaan:
Näin saat tehtyä täydellisiä krutonkeja ihan itse
Jos haluat todella rapeita krutonkeja, tee niitä itse repimällä pieniä palasia hieman kuivahtaneesta leivästä. Leipäpalat kannattaa ehdottomasti repiä käsin veitsellä pilkkomisen sijaan, sillä näin paloihin saa enemmän rapeutuvaa pintaa. Paahda krutongit uunissa mausteiden ja oliiviöljyn kera.
Näin teet parasta munakokkelia
Munakokkeli kannattaa valmistaa hitaasti, alhaisella lämmöllä ja mahdollisimman vähän sekoittaen. Sen sijaan että vatkaisit munamassaa kattilassa, kääntele paiston aikana vain pari kertaa massaa reunalta kohti keskustaa. Muista, ettet paista kokkelia liian kypsäksi!
– Kypsä kokkeli pannulla on kuiva kokkeli lautasella, Briskin muistuttaa.
Pidä pakastimessa aina paketti lehti- tai voitaikinaa
Kun sinulta löytyy pakastimesta lehti- tai voitaikinaa, voit loihtia helposti vaikuttavan alkupalan, illallisen tai jälkiruoan pienellä vaivalla.
