Arvaatko, mistä tämä sushi on tehty? Evan resepti yllättää – kuvailee makua "jopa tonnikalaa paremmaksi"

9:13 Sushit suoraan jäteastiasta – MTV seurasi, mitä kaikkea syötävää roskisdyykkari löytää

Eva keräsi puoli miljoonaa katsojaa videollaan, jolla hän tekee sushia melonista.

Sushit suoraan jäteastiasta – MTV seurasi, mitä kaikkea syötävää roskisdyykkari löytää! Katso video ylhäältä.

Vegaanisia reseptejä jakavalla Eva Friedlillä on kymmeniä tuhansia seuraajia Instagramissa. Nyt hän on noussut myös TikTok-suosioon julkaisuaan videon sushista, joka on valmistettu vesimelonista!

Itävaltalaisnaisen videolla valmistetaan "vegaanista tonnikalaa" vesimelonista. Se on vetänyt puoleensa jo puoli miljoonaa katsojaa, kertoo Insider.

Jos jukaisu ei näy, katso se täällä.

"Vau, yllättävää"

Reseptin mukaan melonia marinoidaan soijakastikkeesta, seesaminsiemenistä, raastetusta inkivääristä ja paahdetusta seesamiöljystä tehdyssä marinadissa neljän tunnin ajan. Tämän jälkeen paloja ja marinadia keitetään kymmenisen minuuttia kattilassa, jonka kansi on suljettu.

"Vegaaninen tonnikala" on sekä innostanut että hämmentänyt kansaa. Moni kommentoija lupaa testata reseptiä.

– Vau, yllättävää! Näyttää maukkaalta, Caterina Bonet toteaa Instagramissa.

– Noituutta, Benni B ihmettelee kalalta vaikutavien hedelmänpalojen edessä.

Maku "jopa parempi" kuin aidon tonnikalan

Eva on ollut vegaani vuodesta 2017. Hän on ilahtunut siitä, että melonisushin avulla moni voi nauttia samasta mausta kuin kalasushia syödessään; myös moni kala-allerginen on naisen mukaan kiittänyt reseptistä. Eva kertoi Insiderille, että melonisushin maku on "lähellä, tai jopa parempi" kuin aidon tonnikalan.

– Annoin poikaystäväni testata sen eikä hän kyennyt arvaamaan, mitä se on. Hän ei uskonut, kun kerroin, että se on vesimelonia, Eva sanoo.

Naisen muraan reseptissä on tärkeää käyttää paahdettua seesamiöljyä, jotta makumaailma on oikeanlainen. Paahtamatonta öljyä Eva pitää liian tavanomaisen makuisena.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja