Jos leivot leipää, kokeile lisätä taikinan joukkoon Arjan "salaista ainesosaa", joka tekee lopputuloksesta paremman ja mehevämmän.
Kotitalousopettaja ja yrittäjä Arja Elina Laineen uunituoreeseen Leipä-kirjaan (Readme 2020) on koottu yhteen kattava paketti leivästä. Kirjassa esitellään yli 100 leipäreseptiä, kerrataan leivän ja sen leipomisen historiaa ja käsitellään leipää myös ravitsemuksellisesta näkökulmasta.
Kuten aiemmin jo uutisoimme, Arja Elina Laine kertoi kirjan julkistustilaisuudessa tiistaina, että juuri nyt oli oikea aika Leipä-kirjalle. Leivästä on tullut osittain koronapandemiakin myötä taas trendikästä: ihmiset leipovat yhä enemmän, eivätkä pelkää enää hiilihydraatteja, kuten muutama vuosi sitten vielä oli vallitsevana trendinä. Nyt suomalaiset kiinnittävät yhä enemmän huomiota leivän ravitsemussisältöön ja trendeiksi ovat nousseet muu muassa täysjyvä- ja kuitupitoisuus. Myös kauraleipää ostetaan yhä enemmän.

