Aprillipilasta hittituotteeksi – kohuttu juoma saapuu nyt Suomeen
Vitsinä esitetty juomainnovaatio nousi hetkessä kuluttajien suosioon. Pian tätä kohuttua juomaa päästään nauttimaan myös Suomessa.
Kopparbergin Panimo kertoi vuonna 2014 lanseeraavansa mehujään tyyppisen siiderijään. Tämä aprillipilaksi tarkoitettu tuote sai siiderin kotimaassa Englannissa odotettua kuumemman vastaanoton. Naurun sijaan kuluttajat ryhtyivät kyselemään tuotteen perään ja panimoyhtiön sosiaalisenmedian sivut peittyivät positiiviseen palautteeseen.
Nyt panimo on vastannut kuluttajien kysyntään ja tuonut markkinoille maailman ensimmäisen jäädytetyn siiderin.
– Jääsiideristä syntyi ilmiö ennen kuin sitä oli edes olemassa, joten sattumalta syntyneeseen kysyntään oli luonnollisesti pakko vastata, kertoo Kopparberg Finlandin myyntijohtaja Martin Wetzer.
Maistuu myös jälkiruokana
Pussukoihin pakattu jääsiideri tulee laittaa pakastimeen 8 tunniksi ennen nauttimista. Pakastuksen jälkeen tuote joko puristetaan lasiin tai nautitaan lusikalla.
Nämä mansikan ja limen tai seljankukan ja limen makuiset jääsiiderit voi siis nauttia myös sorbetin tapaan jälkiruokana.
– Alkukesän aikana Englannissa myytiin satoja tuhansia jääsiideripusseja ja hittiä odotamme tästä myös Suomessa, Wetzer kertoo.
Tuote esitellään Suomessa ensikertaa tulevana viikonloppuna. Ensimmäisten maistiaisten jälkeen siideripussit löytyvät pian kaupoista ympäri maata.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti