Allergiavaara! Unilever poistaa myynnistä useita eriä Viennetta-jäätelökakkuja – saattavat sisältää pähkinää

Viennetta
Takaisinveto koskee Viennetta Suklaa -jäätelökakkuja. Unilever Finland Oy

Unilever vetää myynnistä Vienetta-jäätelökakkuja, joiden on todettu sisältävän hasselpähkinäjäämiä, joita ei ole ilmoitettu pakkausmerkinnöissä. 

Unilever Finland Oy on ilmoittanut poistaneensa myynnistä neljä erää tuotetta ”Viennetta Suklaa -jäätelökakku 650 ml.”

Saksalaisen valmistajan tutkimuksissa tuotteessa on todettu hasselpähkinäjäämiä, joista ei ole ilmoitusta pakkausmerkinnöissä. Tuote voi aihettaa allergisen reaktion pähkinälle allergisille kuluttajille.

Takaisinveto koskee tuote-eriä, joissa on parasta ennen päiväys 02/2020 sekä erätunnus jokin seuraavista: L8047BA004, L8047CA004, L8047AA004 tai L8048AA004. Tuotteita on ollut myynnissä koko maan alueella maaliskuusta alkaen.

Unilever Finland ohjeistaa kuluttajia näin:

Pähkinälle allergisia tuotteen ostajia pyydetään palauttamaan virheelliset tuotteet ostopaikkaan tai tyhjä pakkaus osoitteeseen Asiakaspalautus, Unilever Finland, Roineentie 10, 00510 Helsinki. Pakkauksesta tulee ilmetä tuotteen eräkoodi. Ostos hyvitetään. Muut erät, joissa on parasta ennen merkintä 02/2020 eivät kuulu takaisinvedon piiriin.

Lähde: Unilever

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!