Allergiavaara! Unilever poistaa myynnistä useita eriä Viennetta-jäätelökakkuja – saattavat sisältää pähkinää

Viennetta
Takaisinveto koskee Viennetta Suklaa -jäätelökakkuja. Unilever Finland Oy

Unilever vetää myynnistä Vienetta-jäätelökakkuja, joiden on todettu sisältävän hasselpähkinäjäämiä, joita ei ole ilmoitettu pakkausmerkinnöissä. 

Unilever Finland Oy on ilmoittanut poistaneensa myynnistä neljä erää tuotetta ”Viennetta Suklaa -jäätelökakku 650 ml.”

Saksalaisen valmistajan tutkimuksissa tuotteessa on todettu hasselpähkinäjäämiä, joista ei ole ilmoitusta pakkausmerkinnöissä. Tuote voi aihettaa allergisen reaktion pähkinälle allergisille kuluttajille.

Takaisinveto koskee tuote-eriä, joissa on parasta ennen päiväys 02/2020 sekä erätunnus jokin seuraavista: L8047BA004, L8047CA004, L8047AA004 tai L8048AA004. Tuotteita on ollut myynnissä koko maan alueella maaliskuusta alkaen.

Unilever Finland ohjeistaa kuluttajia näin:

Pähkinälle allergisia tuotteen ostajia pyydetään palauttamaan virheelliset tuotteet ostopaikkaan tai tyhjä pakkaus osoitteeseen Asiakaspalautus, Unilever Finland, Roineentie 10, 00510 Helsinki. Pakkauksesta tulee ilmetä tuotteen eräkoodi. Ostos hyvitetään. Muut erät, joissa on parasta ennen merkintä 02/2020 eivät kuulu takaisinvedon piiriin.

Lähde: Unilever

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja