Ostitko tämän tuotteen? Granolaa vedetään myynnistä – allergiavaara!

mysliEVIRA
Valmistaja vetää erän granolaa myynnistä. Lantmännen Cerealia AB

Lantmännen Cerealia AB on ilmoittanut poistaneensa myynnistä erän Simply Great mustikka, taateli ja kardemumma -granolaa allergeenivaaran vuoksi.

Myynnistä vedettävän tuotteen pakkauskoko on 475 g ja takaisinvedettävä erä on Parasta ennen 2.6.2019. Tuotetta on ollut myynnissä muutamia viikkoja K- ja S-ryhmän myymälöissä. Takaisinveto myymälöistä on jo suoritettu.

Tuotteen valmistuksen ja pakkauksen yhteydessä tapahtuneen virheen vuoksi pakkaus sisältää eri granola-tuotetta kuin mitä pakkausmerkinnöissä kerrotaan. Mukana on myös mantelia, josta ei ole merkintää pakkauksessa. Tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion mantelille allergisille kuluttajille. 
 
Valmistaja neuvoo kuluttajia näin:
Kuluttajat, jotka ovat ostaneet tuotteen ja haluavat tehdä reklamaation, voivat ilmoittaa siitä osoitteeseen kuluttajapalvelu@lantmannen.com. Tuotteesta voi reklamoida myös kauppaan, josta tuote on ostettu.

Lähde: Evira

17.10.2018 klo 14.18 Lisäys takaisinvedetyn tuotteen allergeeneistä

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja