Älä heitä joulukinkkua roskiin, vaan jatkojalosta se uudeksi ruokalajiksi! Happy Farmer -ravintolaperheen keittiöpäällikkö Jussi Kuuluvainen vinkkaa helpon ohjeen.
Videolla: Testaa myös helpot joulukinkkutacot!
Lejoksen tuoreessa Taloustutkimuksella teettämässä Joulu on sun -tutkimuksessa kävi ilmi, että yli puolet suomalaisista ostaa liikaa jouluruokaa ja joutuu heittämään sitä roskiin. Hävikkiä ei kuitenkaan tarvitsisi syntyä, jos osaisi jatkojalostaa joulun antimista uusia ruokia.
Sokoksen talossa toimivan Happy Farmer -ravintolaperheen keittiöpäällikkö Jussi Kuuluvainen hyödyntää päivittäin työssään ravintolan alakerrassa toimivan S-marketin ruokahävikkiä. Keittiöpäällikkö neuvoo, että jouluruoan uusiokäytössä kannattaa käyttää rohkeasti mielikuvitusta.

