Kun pastan keittää suolaveden sijaan mausteisessa lihaliemessä, lopputulos on entistäkin herkullisempi.
Pasta on helppoa ja nopeaa arkiruokaa, joka maistuu monen eri kastikkeen ja lisukkeen kanssa. Yksinkertaisimmillaan herkullinen pikaruoka syntyy spagetista, öljystä ja juustosta.
Pastaruokaa valmistettaessa moni kiinnittää huomiota kastikkeen makuun, mutta harva tulee ajatelleeksi, kuinka suuri merkitys itse pastalla oikein on.
Jos haluat saada itse pastan maistumaan entistäkin maukkaammalta, ota seuraava keittovinkki käyttöön. Tämän jälkeen pelkässä suolavedessä keitetty pasta ei maistu enää miltään.
Paranneltu pasta (8 annosta)
3,5 litraa vettä
450 g pastaa (spagettia)
2 rkl paprikajauhetta
1 rkl valkosipulijauhetta
2 lihaliemikuutiota
1 tl suolaa
Mittaa vesi ja mausteet isoon kattilaan. Anna kiehahtaa. Lisää spagetti kiehuvaan veteen ja anna kiehua neljä minuuttia. Sammuta levy, peitä kattila kannella ja anna spagetin kypsyä jälkilämmöllä toiset neljä minuuttia. Siivilöi kypsä spagetti ja tarjoile lempikastikkeesi kera.
Lähde: AllRecipes
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.