Älä sittenkään keitä suolavedessä! Huikealla keittoniksillä teet arkisesta pastaruoastasi helposti entistäkin herkullisempaa

Shutterstock

Kun pastan keittää suolaveden sijaan mausteisessa lihaliemessä, lopputulos on entistäkin herkullisempi. 

Pasta on helppoa ja nopeaa arkiruokaa, joka maistuu monen eri kastikkeen ja lisukkeen kanssa. Yksinkertaisimmillaan herkullinen pikaruoka syntyy spagetista, öljystä ja juustosta.

Pastaruokaa valmistettaessa moni kiinnittää huomiota kastikkeen makuun, mutta harva tulee ajatelleeksi, kuinka suuri merkitys itse pastalla oikein on.

Jos haluat saada itse pastan maistumaan entistäkin maukkaammalta, ota seuraava keittovinkki käyttöön. Tämän jälkeen pelkässä suolavedessä keitetty pasta ei maistu enää miltään.

Paranneltu pasta (8 annosta)

3,5 litraa vettä
450 g pastaa (spagettia)
2 rkl paprikajauhetta
1 rkl valkosipulijauhetta
2 lihaliemikuutiota
1 tl suolaa 

Mittaa vesi ja mausteet isoon kattilaan. Anna kiehahtaa. Lisää spagetti kiehuvaan veteen ja anna kiehua neljä minuuttia. Sammuta levy, peitä kattila kannella ja anna spagetin kypsyä jälkilämmöllä toiset neljä minuuttia. Siivilöi kypsä spagetti ja tarjoile lempikastikkeesi kera.

Lähde: AllRecipes

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!