Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Älä sittenkään keitä suolavedessä! Huikealla keittoniksillä teet arkisesta pastaruoastasi helposti entistäkin herkullisempaa

Shutterstock
Julkaistu 27.03.2019 17:02

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Kun pastan keittää suolaveden sijaan mausteisessa lihaliemessä, lopputulos on entistäkin herkullisempi. 

Pasta on helppoa ja nopeaa arkiruokaa, joka maistuu monen eri kastikkeen ja lisukkeen kanssa. Yksinkertaisimmillaan herkullinen pikaruoka syntyy spagetista, öljystä ja juustosta.

Pastaruokaa valmistettaessa moni kiinnittää huomiota kastikkeen makuun, mutta harva tulee ajatelleeksi, kuinka suuri merkitys itse pastalla oikein on.

Jos haluat saada itse pastan maistumaan entistäkin maukkaammalta, ota seuraava keittovinkki käyttöön. Tämän jälkeen pelkässä suolavedessä keitetty pasta ei maistu enää miltään.

Paranneltu pasta (8 annosta)

3,5 litraa vettä
450 g pastaa (spagettia)
2 rkl paprikajauhetta
1 rkl valkosipulijauhetta
2 lihaliemikuutiota
1 tl suolaa 

Mittaa vesi ja mausteet isoon kattilaan. Anna kiehahtaa. Lisää spagetti kiehuvaan veteen ja anna kiehua neljä minuuttia. Sammuta levy, peitä kattila kannella ja anna spagetin kypsyä jälkilämmöllä toiset neljä minuuttia. Siivilöi kypsä spagetti ja tarjoile lempikastikkeesi kera.

Lähde: AllRecipes

Lisää aiheesta:

No nyt on hyvää! Inan kolmen ainesosan pastaa on kokeiltava: "Helpoin ateria 10 minuutissa"Nerokas resepti! Keitä pasta veden sijaan punaviinissä – etkä tule katumaan sitä! Älä keitä turhaan! Tämä arkiruokavinkki mullistaa käsityksesi pastaruoan valmistuksestaVartissa valmista! Superherkullinen yhden kattilan makkarapasta on kiireisen arjen pelastus Pastasta parempaa helposti ja nopeasti: Oletko jo testannut uuniniksiä?Älä keitä pastaa vedessä – olethan jo kokeillut tätä hittireseptiä?
PastaRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pasta
  • 28.11.18:52
    Ruokaniksit

    Pasta kypsäksi minuutissa! Alkuvalmistelut lyhentävät keittoaikaa huomattavasti

  • 27.11.16:15
    Ruoka

    Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!

  • 20.11.20:48
    Italia

    Väärennetty carbonara sai Italian raivon valtaan – ministeri vaatii EU:lta välitöntä tutkintaa

  • 10.11.14:50
    Takaisinvedot

    Pastakauhassa havaittu mahdollinen terveysriski – älä käytä!

  • 15.9.11:01
    Ruoka

    Pastasta ja perunasta saa terveellisempää yhdellä kikalla