Mainos
Mainos

Älä missään nimessä kaada pois jogurtin päällä lilluvaa nestettä!

Jogurttia tai rahkaa säännöllisesti syövät ovat varmasti törmänneet ilmiöön, jossa välipalaherkun päälle on muodostunut kerros nestettä.

Tämä neste ei varsinaisesti houkuttele syömään jogurttia vaan pikemminkin ällöttää monia jogurtinystäviä. Niinpä monet kaatavatkin nesteen jogurtin pinnalta viemäriin, ennen kuin alkavat herkuttelemaan.

Maidossa on kahdenlaista proteiinia: heraa ja kaseiinia. Heraproteiini on kirkasta nestettä, joka erottuu juustonvalmistuksessa. Heraproteiinissa on runsaasti elimistön tarvitsemia välttämättömiä aminohappoja. Heraproteiini edistääkin liikunnasta palautumista, auttaa pitämään yllä laihduttajan, painonhallitsijan sekä ikääntyneen lihasmassaa. 

Lähde: Valio

Niin ei kuitenkaan kannattaisi tehdä, sillä neste on itse asiassa ravinnepitoista heraa, joka on luonnollisen prosessin vuoksi erottautunut jogurtin pinnalle.

Neste kannattaisi sekoittaa jogurtin tai rahkan sekaan, sillä hera sisältää tärkeitä proteiineja.

Lähde: Daily Mail, Cooking Light

***

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja