Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Älä keitä spagettia kattilassa – parempi tapa onkin yllättäen tämä!

Julkaistu 25.10.2014 19:14

MTV LIFESTYLE

Kansainvälisen pastapäivän kunniaksi Makuja.fi paljastaa kaikkien aikojen parhaat pastaniksit. Tiesitkö sinä jo tämän keittoniksin täydelliselle pastalle?

Keitätkö spagetin tai muun pastan aina kattilassa? Tämä lienee yleisin tapa pastan kypsentämiselle, mutta asiantuntijan mukaan se ei suinkaan välttämättä ole paras. Useita ruoanlaitto-opuksia kirjoittanut tunnettu amerikkalainen ruokakemisti Harold McGee suosittelee kokeilemaan pastan kypsentämistä paistinpannulla:

– Valmistamalla pastan paistinpannulla voit säästää runsaasti aikaa, vettä ja energiaa. Lisäksi pastasta tulee parempaa, McGee paljastaa.

McGeen mukaan pasta kannattaa kypsentää paistinpannulla kylmään veteen lisättynä, eikä vettä tarvitse olla kovin paljoa. Kylmään veteen pastan lisääminen edesauttaa myös sitä, että spagetit tai muut pastalajikkeet eivät tartu toisiinsa. Kokeile paistinpannumenetelmää ja saat täydellistä pastaa!
Keittoaika riippuu pastalajikkeesta, mutta pastat valmistuvat joka tapauksessa nopeammin kuin kattilassa.

MTV LIFESTYLE

Lisää aiheesta:

Älä missään nimessä tee näin, kun keität pastaa
Marthan 15 minuutissa valmistuvaa arkiruokaa haluavat kokeilla kaikki – yksinkertainen syy jättimenestykseen: "Et ikinä usko..."
Maailman nopein pasta: Marthan 15 minuutin resepti on valtava hitti
Tiesitkö? Näin saat spagetit keitettyä jopa puolet nopeammin
Kyllä, olet keittänyt myös pastan aina väärin – ruokakemisti paljasti oikean tavan ja mullisti kaiken
Kermaista makua ilman turhia kaloreita – hyödynnä salainen raaka-aine!
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • 08:21
    Juusto

    Mozzarellaa vai burrataa? Tässä juustojen erot

  • Eilen17:31
    Leivonta

    Liisa yhdisti mokkapalat ja mutakakun – lopputuloksena superhitti!

  • Eilen16:07
    Ruoka

    Tätä ruokaa saa syödä vain 2 grammaa päivässä

  • Eilen11:05
    Ruoka

    Tunnettujen liköörikonvehtien valmistus lopetettu yllättäen: "Pitääkö juuri ennen joulua...?"

  • Eilen08:15
    Ruoka

    Tätä aamupalaa ravitsemusterapeutti suosittelee