Äiti yritti leipoa kakun tyttärensä syntymäpäiville: Rivo lopputulos naurattaa – "K18-kakku"

yksisarviskakku
Aivan näin hienoa kakusta ei tullut... Shutterstock

Tämä kakku ei todella sovellu lastenjuhliin.

Australialaisäiti Lucie Dixon halusi toteuttaa 10-vuotiaan tyttärensä toiveen ja leipoa tämän syntymäpäiville hienon yksisarviskakun.

38-vuotias perheenäiti kysyi ensin tarjouksia leipomoilta, mutta koska kakku olisi maksanut yli 200 euroa, hän päätti leipoa sen itse. Virhe.

– Tyttäreni on käytännössä vegaani ja hän toivoi yksisarviskakkua syntymäpäiville. Kun kerroin miehelleni kakun hinnan hän nauroi ja sanoi, että meidän kannattaa lepoa se itse, Lucie kertoi Daily Mail Australialle.

Lucie kertoo tekevänsä yleensä hyviä vegaanisia kakkuja, mutta kuorruttaminen onkin sitten astetta haasteellisempaa. Äiti kuitenkin päätti kokeilla onneaan ja alkoi leipomaan.

– Mieheni teki korvat ja sarven, ja kun yhdistimme ne kakkuun, tajusimme, että se näyttää aivan penikseltä.

Sitten Lucie päätti vielä yrittää pelastaa tilanteen kuorruttamalla kakun, mutta lopputulos oli hirveä. Kaiken lisäksi kuorrute alkoi sulaa.

– Nauroimme puoli tuntia lattialla kippurassa peniskakulle, jonka olimme luoneet, Lucie nauraa.

Perheenäiti päätti jakaa kuvan tuotoksestaan sosiaalisessa mediassa, jotta ihmiset saisivat totuudenmukaisen kuvan leivonnan haasteista.

–  Tämä on todellinen K18-kakku, Lucien ystävät naureskelivat sosiaalisessa mediasssa.

Lopulta yksi perheen ystävistä saapui paikalle ja pelasti tilanteen koristelemalla yksisarviskakun uudestaan.

Lähde: Daily Mail

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!