Äijämäinen annos, jossa on jujua – tätä on pakko maistaa!
![Copyright: Jani Kinnunen / Sivumaku. chili_sisafilee](https://im.mtvuutiset.fi/image/6158990/landscape16_9/1600/900/cc21f45de4ae9b8c206827feae0b58b/Iv/chili-sisafilee.jpg)
Mikä olisikaan sopivampaa ruokaa isänpäiväksi kuin kuorrutettu naudanfilee? Poimi herkullinen resepti!
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen päätyi valmistamaan isänpäivän kunniaksi miehisen annoksen, maapähkinä-chilikuorrutetun naudanfileen. Kokeilu onnistui ja bloggaaja suosittelee kokeilemaan rohkeasti herkullista reseptiä.
– Isänpäivä lähestyy ja halusin tehdä äijäannoksen, jossa olisi kuitenkin jotain jujua, Kinnunen kertoo.
– Tässä sisukka marinoidaan ja paahdetaan uunissa maapähkinä-rosmariini-chilikuorrutteessa. Pinnalle syntyy miehisesti potkaiseva kuori ja sisälle mehevän murea liha, Kinnunen kuvailee.
Katso maapähkinä-chilikuorrutetun naudanfileen resepti täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka