Mikä olisikaan sopivampaa ruokaa isänpäiväksi kuin kuorrutettu naudanfilee? Poimi herkullinen resepti!
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen päätyi valmistamaan isänpäivän kunniaksi miehisen annoksen, maapähkinä-chilikuorrutetun naudanfileen. Kokeilu onnistui ja bloggaaja suosittelee kokeilemaan rohkeasti herkullista reseptiä.
– Isänpäivä lähestyy ja halusin tehdä äijäannoksen, jossa olisi kuitenkin jotain jujua, Kinnunen kertoo.
– Tässä sisukka marinoidaan ja paahdetaan uunissa maapähkinä-rosmariini-chilikuorrutteessa. Pinnalle syntyy miehisesti potkaiseva kuori ja sisälle mehevän murea liha, Kinnunen kuvailee.
Katso maapähkinä-chilikuorrutetun naudanfileen resepti täältä.