Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Äijämäinen annos, jossa on jujua – tätä on pakko maistaa!

chili_sisafilee
Jani Kinnunen / Sivumaku
Julkaistu 12.11.2016 14:00

MTV LIFESTYLE

Mikä olisikaan sopivampaa ruokaa isänpäiväksi kuin kuorrutettu naudanfilee? Poimi herkullinen resepti!

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen päätyi valmistamaan isänpäivän kunniaksi miehisen annoksen, maapähkinä-chilikuorrutetun naudanfileen. Kokeilu onnistui ja bloggaaja suosittelee kokeilemaan rohkeasti herkullista reseptiä.

– Isänpäivä lähestyy ja halusin tehdä äijäannoksen, jossa olisi kuitenkin jotain jujua, Kinnunen kertoo.

– Tässä sisukka marinoidaan ja paahdetaan uunissa maapähkinä-rosmariini-chilikuorrutteessa. Pinnalle syntyy miehisesti potkaiseva kuori ja sisälle mehevän murea liha, Kinnunen kuvailee.

Katso maapähkinä-chilikuorrutetun naudanfileen resepti täältä.

Tykkää Jani Kinnusen Sivumaku-blogista Facebookissa!

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku