Äijämäinen annos, jossa on jujua – tätä on pakko maistaa!

chili_sisafilee
Jani Kinnunen / Sivumaku

Mikä olisikaan sopivampaa ruokaa isänpäiväksi kuin kuorrutettu naudanfilee? Poimi herkullinen resepti!

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen päätyi valmistamaan isänpäivän kunniaksi miehisen annoksen, maapähkinä-chilikuorrutetun naudanfileen. Kokeilu onnistui ja bloggaaja suosittelee kokeilemaan rohkeasti herkullista reseptiä.

– Isänpäivä lähestyy ja halusin tehdä äijäannoksen, jossa olisi kuitenkin jotain jujua, Kinnunen kertoo.

– Tässä sisukka marinoidaan ja paahdetaan uunissa maapähkinä-rosmariini-chilikuorrutteessa. Pinnalle syntyy miehisesti potkaiseva kuori ja sisälle mehevän murea liha, Kinnunen kuvailee.

Katso maapähkinä-chilikuorrutetun naudanfileen resepti täältä.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.