Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Äijämäinen annos, jossa on jujua – tätä on pakko maistaa!

Jani Kinnunen / Sivumaku
Julkaistu 12.11.2016 14:00

MTV LIFESTYLE

Mikä olisikaan sopivampaa ruokaa isänpäiväksi kuin kuorrutettu naudanfilee? Poimi herkullinen resepti!

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen päätyi valmistamaan isänpäivän kunniaksi miehisen annoksen, maapähkinä-chilikuorrutetun naudanfileen. Kokeilu onnistui ja bloggaaja suosittelee kokeilemaan rohkeasti herkullista reseptiä.

– Isänpäivä lähestyy ja halusin tehdä äijäannoksen, jossa olisi kuitenkin jotain jujua, Kinnunen kertoo.

– Tässä sisukka marinoidaan ja paahdetaan uunissa maapähkinä-rosmariini-chilikuorrutteessa. Pinnalle syntyy miehisesti potkaiseva kuori ja sisälle mehevän murea liha, Kinnunen kuvailee.

Katso maapähkinä-chilikuorrutetun naudanfileen resepti täältä.

Tykkää Jani Kinnusen Sivumaku-blogista Facebookissa!

Lisää aiheesta:

Rapea kanaleike on lohturuokaa parhaimmillaan – "syvän pehmeitä makuja terveysaspekteja karttaen"
Pääsiäisen 15 herkullisinta lammas- ja karitsareseptiä – maista "Välimeren rantojen lämpimät aromit"
"Täydellinen tzatziki" – helppo resepti, jota kannattaa kokeilla!
Moderni vaihtoehto hodarille – korvaa nakki porkkanalla!
Järjettömän hyvä lasagne, joka yllättää – varo hurmaavaa vaikutusta!
"Kaikkein maistuvin osa naudasta" – tätä lihaa kannattaa hyödyntää
SivumakuMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”