Äidin hedelmätempauksesta erikoinen viraalihitti – muut vanhemmat ylistävät kilpaa

shutterstock_289774586
Shutterstock

Perhe-elämästä bloggaava viiden lapsen äiti sai sosiaalisen median sekaisin jymäytettyään lapsiaan syömään hedelmiä.

Rachaele Hambletonin kikka saada lapset syömään hedelmiä on noussut järjettömäksi viraalihitiksi. Kaikki sai alkunsa, kun bloggaava viiden lapsen äiti kyllästyi lastensa herkku- ja karkkipyyntöihin ja päätti tehdä asialle jotain.

Rachaelen Facebook-julkaisu hedelmäkulhoista on kerännyt yli 11 000 tykkäystä ja satoja jakoja. Rachaele kertoo Facebookissa käskeneensä herkkuja kinunneet lapset sohvalle istumaan ja luvanneensa tuoda heille jotain oikein hyviä herkkuja. Takaisin tullessaan hän toi mukanaan kulhoja, jotka oli täytetty erivärisillä hedelmälohkoilla. 


Muut vanhemmat ylistävät naisen ideaa ja vannovat kokeilevansa samaa kikkaa, jotta saisivat lapsensa syömään terveellistä ruokaa. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.