Lomalla saa herkutella. Ja mikä olisi parempi tapa herkutella kuin aloittaa aamu pizzalla?
Videolla näytetään, miten paistaa kaksi pakastepizzaa samalla pellillä.
Tyypillisesti enemmän illallisena tunnettu pizza saa aamuun sopivan säväyksen kananmunista ja juustosta. Vehnäjauhoista leivotun pohjan sijaan aamupalapizzassa pohja on luotu röstiperunoista.
Aamupalapizzan valmistamiseen kuluu noin tunti, joten nälästä kurnien ei sen valmistamista kannata aloittaa.
Keitä siis kuppi kahvia ja ilahduta itseäsi ja läheisiäsi aamupalaksi tai brunssin osaseksi sopivalla pizzalla.
Aamupalapizza
Ainekset:
- öljysuihketta leivinpaperille
- noin 450 grammaa röstiperunoita pakastimesta
- 6 suurta munaa
- 5 dl raastettua cheddar-juustoa
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- 6 pekoniviipaletta
- ruohosipulia koristeluun
Valmistusohje:
Esilämmitä uuni 200-asteiseksi. Suihkuta isolle leivinpaperille öljyä.
