82-vuotias Annette ja 93-vuotias Olive halusivat kotikaranteeniin viiniä ja olutta – janoisista mummoista nettisensaatio

viinimummo
Shutterstock/Facebook

Koronaviruksen vuoksi kotiinsa eristäytyneet iäkkäät naiset toivoivat hieman piristystä arjen keskelle. 

Oletkin jo ehkä saattanut törmätä kuvaan 82-vuotiaasta Annette Mullerista. Omassa kodissaan eristyksissä monen muun ikäihmisen lailla aikaa viettävän Annetten kuvasta nimittäin paisui valtava hitti, joka leviää jo internetissä meeminä.

"Tarvitsen lisää viiniä"

Kanadan Ontariossa asuva Kelly Muller päätti piipahtaa 82-vuotiaan äitinsä kodin edustalla tarkistamassa, tarvitsisiko Annette-äiti täydennystä ruokakaupasta kotikaranteeniinsa. Annette jutteli tyttärelleen ikkunasta, kunnes nappasi yhtäkkiä askartelemansa kyltin käteensä. Siinä oli tärkeä viesti:

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Annette halusi viestittää tyttärelleen, että tarvitsee lisää viiniä. Viestin tärkeyttä korostaakseen Annette myös heilutteli tyhjää viinipulloa. Tytär Kelly piti tilannetta niin huvittavana, että nappasi äidistään kuvan ja latasi sen myöhemmin Facebookiin.

– Menin tänään 82-vuotiaan äitini luo tarkistamaan, tarvitseeko hän mitään. Äiti odotti minua jo innokkaasti ikkunassa, Kelly kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Kellyn jakamasta kuvasta muodostui nopeasti viraalihitti. Kuvan alle kertyi tuhansia kommentteja, joissa muun muassa kerrottiin 82-vuotiaan viininystävän olevan nyt ihmisten uusi karanteeni-idoli.

Olutta toivonut 93-vuotias sai lähetyksen kotiovelleen

Yhdysvalloissa puolestaan 93-vuotias Olive Veronesi nousi uutisotsikoihin pyydettyään Annetten tapaan täydennystä juomavarastoihinsa. Pennsylvaniassa asuva Olive askarteli kyltin, jossa toivoi lisää olutta. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä. 

Kuva Olivesta kylttinsä kanssa levisi nopeasti internetissä ja sen bongasi myös olutvalmistaja Coors. Olutfirma haistoi markkinointiraon ja toimitti Oliven kotiovelle 150 tölkkiä olutta.

Lähteet: Mirror, Wawe3

***

Missä lämpötilassa punaviiniä kuuluisi nauttia? Viiniasiantuntija Kalle Naatula vastaa! 3:21

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!