7 juomaa, jotka pilaavat hoikan vyötärösi – varo!

jääkahvi
Shutterstock

Kesällä jano yllättää usein, ja lämpimänä päivänä on helppo sortua nautiskelemaan energiapitoisia juomia. 

Juo seuraavia juomia vain kohtuudella, jos haluat säilyttää hoikan vyötärösi. 

1. Jääkahvit

Kesällä nautitaan paljon erimakuisia jääkahveja. Jääkahvit kuorrutetaan usein kermavaahdolla, erilaisilla kastikkeilla ja muilla siirapeilla, joten näitä juomia kannattaa välttää, koska ne sisältävät hurjan määrän kilokaloreita ja sokereita.

2. Mehut

Useissa mehuissa on paljon sokereita ja lisäaineita, jotka eivät tee yhtään hyvää, jos haaveena on hoikka kroppa.

3. Maito

Maidolla on paljon hyviä terveysvaikutuksia, mutta sen juomista kannattaa kuitenkin ajoittain hillitä. Ennen rannalle menoa ei välttämättä kannata juoda paljoakaan maitoa, sillä sen juominen turvottaa. Lue myös: Tämä trooppinen juoma saa turvotuksen katoamaan

4. Energiajuomat

Energiajuomissa on paljon haitallisia terveysvaikutuksia. Ne sisältävät runsaasti sokereita ja muita lisäaineita. Ylimääräisten kilokaloreiden lisäksi niiden juominen on myös haitallista hammaskiilteelle.

5. Urheilujuomat

Osa urheilujuomista sisältää paljon väriaineita. Nämä juomat aiheuttavat paljon turvotusta, joten vältä urheilujuomien juomista etenkin rannalle suunnatessasi.

6. Jäähilejuomat

Jäähilejuomat saattavat tuntua kesällä virkistävältä juomavaihtoehdolta, mutta ne eivät oikeasti pidä janoa loitolla. Jäähilejuomat nimittäin sisältävät niin paljon sokereita, että kehosi vaatii oikeasti vettä pystyäkseen prosessoimaan ylimääräisen sokerin. Lue myösHellesään suosituinta juomaa voi tehdä itse – näin syntyy limu-slushie

7. Olut

Olut lukeutuu kesäisin useimpien heikkouksiin. Oluessa on runsaasti hiilihydraatteja, jotka saattavat jäädä ikävästi vatsan seudulle pyörimään.

Lähde: The Daily Meal 

Kokeile mieluummin herkullista ja terveellistä smoothieta!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja