6 outoa juomaa: Tässäkö kaikkein ällöttävimmät drinkit?

drinkit
Kaikki drinkit eivät ole näin herkullisen näköisiä. Shutterstock

Usein drinkit houkuttelevat juomaan herkullisella ulkonäöllään. Toiset drinkit puolestaan eivät yritä miellyttää: juoman nimi, ainesosat tai ulkonäkö eivät ehkä houkuttelekaan antautumaan after workille.

Herkulliset koristeet, pirteä väri, hauska nimi tai tuttu maku toimiva yleensä erilaisten drinkkien houkuttimena. Kaikki eivät kuitenkaan ole syntyneet luomaan juomaan kutsuvia cocktaileja. 

Nämä drinkit ovat joko liian makeita, jopa koomisen suolaisia tai yksinkertaisesti omituisia. Uskaltaisitko maistaa?

1. "Alligaattorin sperma"

Tätä drinkkiä kuvaillaan herkulliseksi, mutta sen nimi ei oikein kutsu juomaan sitä. Juoma koostuu ananasmehusta, kermasta ja vihreästä melonilikööristä, josta juoman nimikin on kehitelty. Luovuus on kenties kukkinut tätä drinkkiä kehitellessä, mutta kuka tätä uskaltaa maistaa?

2. "Kikatteleva Yoda"

Tämä juoma ei tee oikeutta Tähtien sota -elokuvien Yodalle, vaikka tämä ei mikään adonis olekaan. Drinkki koostuu päärynänpaloista, vodkasta, limemehusta, vihreistä viinirypäleistä ja mintusta. Sinänsä herkulliset ainesosat yhdistetään vielä tölkilliseen inkivääriolutta. Drinkki ei ainakaan ulkonäöltään ole kovinkaan kummoinen, mutta tuo toki mieleen Yodan kelmeän ihon.

Katso videolta, kuinka Giggling Yoda valmistuu:

3. "Paistettu kana ja vesimeloni"

Näyttävät koristeet ovat toki hieno juttu, mutta paistettu kananpala juomalasin reunaa koristamassa ei kenties kutsu juomaan. Itse cocktail kuulostaa hyvältä: bourbonia, vesimelonin paloja, sitruunamehua ja sokerisiirappia yhdistettynä maittavaksi juomaksi. Mutta juomaan kehitelty twisti tulee paistetusta, kirnupiimällä kuorrutetusta kananpalasta, jonka valmistamiseen voi kulua vuorokausikin. Ei, kiitos.

4. "Pekonimartini"

Pekoni on monen suosikkiherkku, mutta harva pyytää pekonia vodkan seuraksi. Tässä drinkissä on vain kolme ainesosaa – omenamehua, kermatoffeelikööriä sekä pekoninmakuista vodkaa (tämä täytyy valmistaa itse), mutta kenties juoma riittää todistamaan, ettei pekonia pidä sotkea ihan kaikkeen. Toki juoma koristellaan omenaviipaleella sekä pekonisuikaleella.

5. "Muromartini"

Jos makeanhammasta kolottaa, on tämä drinkki luultavasti hyvinkin toimiva sammuttamaan kolotuksen. Supermakea Lucky Charms Martini on sekoitus sokerikimpaleita, vaahtokarkkivodaa ja kermaa lasissa, joka on reunustettu ja päällystetty sokerisilla Lucky Charms -muroilla. Tätä juomaa hammaslääkärisi ei suosittele.

6. "Katkarapu-martini"

Suolaiset cocktailit ovat yhä suositumpia. Joku raja on kuitenkin ylitetty tässä drinkissä, jonka pääainesosa on liemi, jossa katkarapuja on keitelty.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja