3 asiaa, jotka tulisi aina lisätä pastan joukkoon – teetkö sinä näin?

pasta
Shutterstock

Italialaissyntyinen kokki Giada De Laurentiis nimeää kolme raaka-ainetta, joita ilman pastasta ei voi tulla täydellistä.

Kuuluisa, television ruokaohjelmista tuttu kokki Giada De Laurentiis tuntee pastanvalmistuksen salat. Italialaissyntyinen kokki tunnetaankin lisänimellä ”pastakuningatar”. Popsugar-ruokasivusto kysyi Laurentiis’ilta parhaat vinkit pastan valmistukseen.

Pastakuningatar listasi kolme asiaa, jotka tulisi aina lisätä pastaan:

1. Keitinvesi. Kun valmistat mitä tahansa pastaa, ota pastan keitinvettä talteen, jotta voit lisätä sitä hiukan pastan joukkoon.

2. Suola. Pidä huoli, että pastan keitinvedessä on tarpeeksi suolaa. Muuten pasta ei maistu miltään.

3. Ekstraneitsytoliiviöljy. Pasta viimeistellään aina lorauksella laadukasta oliiviöljyä. Mielellään myös tuoreella, raastetulla parmesanjuustolla.

Lähde: Popsugar

***

0:30

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja