3 asiaa, jotka tulisi aina lisätä pastan joukkoon – teetkö sinä näin?
Italialaissyntyinen kokki Giada De Laurentiis nimeää kolme raaka-ainetta, joita ilman pastasta ei voi tulla täydellistä.
Kuuluisa, television ruokaohjelmista tuttu kokki Giada De Laurentiis tuntee pastanvalmistuksen salat. Italialaissyntyinen kokki tunnetaankin lisänimellä ”pastakuningatar”. Popsugar-ruokasivusto kysyi Laurentiis’ilta parhaat vinkit pastan valmistukseen.
Pastakuningatar listasi kolme asiaa, jotka tulisi aina lisätä pastaan:
1. Keitinvesi. Kun valmistat mitä tahansa pastaa, ota pastan keitinvettä talteen, jotta voit lisätä sitä hiukan pastan joukkoon.
2. Suola. Pidä huoli, että pastan keitinvedessä on tarpeeksi suolaa. Muuten pasta ei maistu miltään.
3. Ekstraneitsytoliiviöljy. Pasta viimeistellään aina lorauksella laadukasta oliiviöljyä. Mielellään myös tuoreella, raastetulla parmesanjuustolla.
Lähde: Popsugar
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa