15 x karitsa- ja lammasresepti
Lammas kuuluu pääsiäiseen, vaikka sen varsinainen sesonki onkin syksyllä. Huomasin, että blogiin on kertynyt jo aimo annos lammas- ja karitsareseptejä, jotka kuljettavat samalla makumaailman ympäri.
Nämä vaihtoehdot osoittavat, miten monipuolisesta raaka-aineesta on kyse ja miten monella tapaa sitä voidaan lähestyä. Pääsiäisenä on monilla myös aikaa käytettävissä, joten kerrankin tarjoutuu tilaisuus haudutella lihaa pitempään. Nopeampi tapa on kokeilla kaikkea lampaan jauhelihasta ja maistaa itäisen Välimeren rantojen lämpimät aromit tumman mehevän punaviinin huuhtoessa ne alas.
Herkullista pääsiäistä!
JAUHELIHA
PITKÄÄN HAUDUTETTUA
NOPSAAN PAISTETTU
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa