15-vuotiaan teinipojan mahtava bisnesidea: Tienannut jo 17 000 euroa nerokkaalla tavalla

Desmon Roldan
15-vuotias Desmon Roldan jonottaa ihmisten puolesta ravintoloihin. Desmond Roldan

Sanomalehti Independent kertoo 15-vuotiaasta teinipojasta, joka keksi omalaatuisen bisnesidean.

15-vuotias Desmond Roldan keksi markkinaraon, jolla hän on tienannut mukavasti rahaa jo kahden vuoden ajan. Desmond ylläpitää Texasin Austinissa palvelua nimeltä BBQ Fast Pass. Austin on tunnettu kaupunki mahtavista BBQ-ravintoloistaan, ja erityisesti yksi niistä on niin suosittu, että jonot voivat joskus venyä tuntikausien pituisiksi. Mutta ei hätää, Desmond tekee sen puolestasi maksua vastaan!

Desmond on jo ostanut ensimmäisen autonsa rahoilla, jotka hän on tienannut jonottamisella. Arvioiden mukaan teinipoika on tienannut jo yli 17 000 euroa bisnesideallaan ja rahat ovat säästössä yliopistoa varten.

– Seitsemännellä luokalla juttelin perheeni kanssa kesätyön hankkimisesta, mutta olin silloin vielä liian nuori. Setäni mainitsi, että Franklin’s-ravintolan edessä on aina pitkä jono ja hän voisi maksaa siitä, että joku jonottaa sinne hänen puolestaan. Nappasin idean ja tein siitä bisneksen, Desmond kertoo Independent-lehdelle.

Pisimmillään Desmond on joutunut jonottamaan jopa seitsemän tuntia kesäkuumuudessa Franklin’sin edessä. Hän kuluttaa aikaansa jonossa esimerkiksi tekemällä kotiläksyjä tai pyytämällä kavereitaan seuraksi juttelemaan.

Desmondin taksa on korkeimmillaan jopa 100 dollaria eli noin 85 euroa.

– Kerran yksi asiakas maksoi tämän summan ja antoi vielä 100 prosentin tipin pyhäviikonlopun vuoksi. Sain yli 170 euroa.

Desmondilta ei todella yritystä puutu. Hänellä on tällä hetkellä kaksi muutakin työtä ja osan tuloista hän lahjoittaa kodittomien koirien hyväksi.

Lähde: Independent

***

9:27

 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja