15 antipasto-reseptiä
Antipasto-kulttuuri ei ole rantautunut kunnolla Suomeen. Meillä on totuttu yhteen alkuruokaan, tuhtiin pääruokaan ja sitten jälkiruokaan. Jos fiinisti syödään. Alkupaloilla voi kuitenkin järjestää vaikka kuinka juhlallisen aterianaloituksen tai koko illan kestävän kulinaaritykityksen. Muuta ruokaa ei välttämättä tarvita lainkaan eikä kukaan osaa sitä herkkujen keskellä kaivatakaan. Jokainen voi popsia juuri pitämiään ruokia siinä tahdissa kuin paidan napit antavat myöden. Ainesosia on kussakin vähän, joten panosta laatuun.
Kokosin yhteen kasan antipastoksi sopivia pikkuherkkuja, joita voi tarjota yksinään tai täyttää koko ruokapöydän.
VINKKI!Muista myös italialaistyylinen aperitivo ja sen suosikkijuomat.
PS. Muista myös Sivumaku Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan