12 asiaa, jotka vain ravintoloissa syömistä rakastavat ihmiset ymmärtävät

Ravintola annos ruoka
Onko Instagram-tilisi täynnä ruokakuvia? Shutterstock

Käytkö ulkona syömässä, napsitko kuvia ruoistasi? Nämä asiat ymmärrät taatusti.

Rakastatko ruokaa? Onko se intohimosi? Nämä 12 asiaa pystyt taatusti käsittämään.

1) Et ymmärrä, kun ystäväsi eivät muista niiden ravintoloiden nimiä, joissa ovat käyneet. "Mitä tarkoitat sillä, että se on italialainen ravintola, joka ehkä alkaa J-kirjaimella tai, että se saattoi olla P-kirjainkin?"

2) Suunnittelet lomasi aterioiden mukaan. Luultavasti käyt pakollisissa turistikohteissa, mutta änkeät ne ruokaan liittyvän matkasuunnitelmasi vapaisiin rakoihin. Ja kun ystävät kertovat reissuistaan, ensimmäinen kysymyksesi on: "Missä söitte?"

3) Olet lähettänyt sähköposteja, joiden aihekentässä lukee "pizza". Tai "keksit". Tai "se uusi hampurilaispaikka".

4) Instagram-tilisi on täynnä kuvia ruoista, joita olet syönyt, ja se on sinulle täysin ok. Yleensä nappaat nopean kuvan ennen kuin aloitat ateriasi.

5) Et ymmärrä ihmisiä, jotka eivät välitä jälkiruoista. "Ei suklaata? Ei omenapiirakkaa? Millainen ihminen oikein olet?"

6) Kun joku kysyy sinulta ideaa brunssipaikkaan, lähetät takaisin linkkejä 4–6 vaihtoehtoiseen ravintolaan. Laitat mukaan myös kommentteja, kuten "En ole käynyt siellä, mutta haluaisin kokeilla", tai "Hyvin suosittu, mutta joskus aika täynnä".

7) Aloitat päivällisestä puhumisen ennen kuin olet tilannut aamiaistakaan. Vaikka et ole vielä päättänyt, haluatko munakkaan vai pannukakkua, ei se tarkoita, ettetkö voisi miettiä päivällistä jo hyvissä ajoin.

8) Aiot mennä illalla ulos syömään, ja katselet ravintolan ruokalistoja netistä jo aamulla. Toki näet valikoiman illalla ravintolassa, mutta haluat esikatsella. Tarvitset aikaa miettiäksesi vaihtoehtoja.

9) Suosikkipaikoissasi sinun ei kuitenkaan tarvitse edes avata ruokalistaa. Se pikaruokapaikka katusi varrella? Kanahampurilainen kaikilla lisukkeilla, kiitos.

10) Sinua hävettää, jos joku kysyy sinulta vasta avatusta ruokapaikasta, etkä ole käynyt siellä. Sinun on kyllä pitänyt mennä syömään sinne, se on kyllä listallasi. Sen kerrotaan olevan hyvä paikka. Valitettavasti sinulla ei ole siitä vielä kokemusta.

11) Olosi on syyllinen, jos tuhlaat kenkiin, mutta sinulle on ok tuhlata viiden ruokalajin ateriaan päivän – tai parin – palkan verran. Et voi tehdä tätä usein, mutta silloin tällöin se on kokemuksen arvoista.

12) Et voisi koskaan olla jonkun kanssa, joka syö vain elääkseen. Jos kertoisit kumppanillesi, että lähelle on avattu uusi ravintola ja hän vastaisi "ok"...? Ei hyväksyttävää.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja