10 mieletöntä pikaruokatrendiä maailmalta – herkullista vai oksettavaa?

bacon burger
Shutterstock

Lue lista erikoisista pikaruokayhdistelmistä, jotka ainakin ajatuksen tasolla herauttavat veden kielelle. 

Sokeria ja rasvaa näistä herkuista ei ainakaan puutu. Maistaisitko sinä näitä erikoisia kaloripommeja?

1. ”Monkey-style” -hampurilainen

Tässä hullussa ruokalajissa yhdistetään estoitta kaikkea, mitä voi himoita. Hampurilaisen sisään on laitettu reilusti majoneesia, kastiketta, salaattia, juustoa, ranskalaisia ja pihvi. "Monkey style" -hampurilainen ainakin näyttää uskomattoman herkulliselta. Makua voimme vain arvailla!

2. Pekonihampurilainen

Pekoni on klassinen ainesosa hampurilaisen välissä. Entäpä miltä kuulostaa hampurilainen, joka on tehty alusta loppuun pelkästä pekonista? Kasvikset on grillattu pekonirasvassa, leivän taikinan joukossa on pekonia ja pihvi on kääritty pekoniin. Toiset äimistelevät tällaista pekonipommia, ja pekonin ystävät virittelevät jo grilliään ja valmistavat pekonihampurilaista täyttä päätä. 

3. Kinkkuranskalaiset

Kinkusta leikataan ranskalaisen muotoisia tikkuja, jotka käristetään friteerauskeittimessä rapeiksi. Lihaisat ranskalaiset täyttävät vatsan jo parilla haukkauksella! 

4. Pikanuudeleilla peitetyt kanansiivet

Tämä yhdistelmä kuulostaa täysin järjettömältä, mutta houkuttelevalta, koska nuudelit ja kanansiivet ovat molemmat ainakin erikseen upeita roskaruokia. Friteerattu kanansiipi dipataan murskattuihin, kuiviin pikanuudeleihin. Sitten se friteerataan uudestaan rasvassa. Pintakerros on vielä rouskuvampi ja hiilihydraattipitoisempi, kuin tavallisessa friteeratussa kanansiivessä! Temppu toimii myös friteerattujen jättikatkarapujen kanssa.

5. Vohvelitaco aamiaiseksi

Tacot ovat mahtavia, ja vohvelit taas parasta aamiaisherkkua. Kokeile laittaa kaikki aamiaistarpeesi vohvelin väliin, ja nauti tämä kaloripommi tacon tapaan! Vohvelin väliin voi sujauttaa pekonia, juustoa, vihanneksia ja kastiketta. 

6. Elokuvailtakakku

Elokuvan katselemisen ohessa napostellaan perinteisesti irtokarkkeja ja popcornia. Elokuvailtasi nousee uudelle tasolle, kun kokeilet tätä omituista, mutta herkullista elokuvaherkkua. Sekoita kaikki lempikarkkisi ja popcornit sokerikakkutaikinan sekaan. Paista kakku uunissa. Ainakaan elokuvailtasi ei ole samanlainen kuin koskaan aikaisemmin!

7. Jäätelödonitsi

Makean ystävälle tätä tuotetta ei tarvitse pitkään markkinoida. Tässä herkussa tuoreen ja lämpimän donitsin sisään laitetaan kermajäätelöä ja kastiketta. Nam! 

Katso loput pikaruokatrendit videolta:

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.