Zlatan Ibrahimovic takoi seuraennätyksen uuteen uskoon – hattutempun tällännyt ruotsalaistähti nousi maalipörssin voittotaisteluun

Jalkapalloikoni Zlatan Ibrahimovic paukutti hattutempun, kun hänen seuransa Los Angeles Galaxy murskasi Sporting Kansas Cityn 7–2 Pohjois-Amerikan MLS-liigassa sunnuntaina.

Ruotsalaiskärjen MLS-uran kolmas kolmen maalin ilta nosti hänen kauden maalisaldonsa lukemaan 26, joka on Galaxyn uusi seuraennätys.

Tauolla peli oli tasatilanteessa 1–1, mutta toisella puoliajalla Galaxy hurjasteli kuusi maalia.

– Tulos näyttää helpolta, mutta ei se ollut helppo peli. Olimme toisella puoliajalla paljon parempia (kuin ensimmäisellä). Teimme maalit silloin kun saimme paikkoja, siinä se ratkaisu, Ibrahimovic, 37, totesi.

Voitto nosti Galaxyn MLS:n länsilohkon pudotuspeleihin oikeuttavalle viitossijalle, kun runkosarjaa on vielä jäljellä kolmisen viikkoa.

– Kaikki on vielä kesken, mutta itseluottamusta tämä toi. Neljä peliä jäljellä (runkosarjassa), toivottavasti jatkamme samalla tyylillä (loppuun asti), Ibrahimovic mietti.

Ibrahimovic nousi hattutemppunsa myötä maalipörssin toiseksi 26 maalillaan. Ruotsalaistähden edessä on vain Carlos Vela, joka on mättänyt 28 osumaa.

Lue myös:

    Uusimmat