Zlatan Ibrahimovic hermostui huippusuositusta pelistä – "Kuka antoi luvan?"

1:24
Zlatan Ibrahimovic niittaa yleensä pallon rangaistuspotkusta verkkoon, mutta lokakuun loppupuolella tuli epäonnistuminen Eurooppa-liigassa.

Jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic väittää, että häntä on käytetty luvatta uudessa videopelissä. 

AC Milanissa huippujälkeä tällä kaudella tehnyt ruotsalaishyökkääjää on ärähtänyt EA Sports -peliyhtiölle sosiaalisessa mediassa. Ibrahimovicin mukaan se käyttää hänen kasvojaan ja nimeään luvattomasti huippusuositussa Fifa-videopelissä. 

– Kuka antoi FIFA EA Sportsille luvan käyttää nimeäni ja kasvojani? FIFPro? En tietääkseni ole FIFPron (jalkapallon kansainvälinen pelaajayhdistysten kattojärjestö) jäsen, ja jos olen, minut on laitettu peliin tietämättäni hämärällä tavalla, Ibrahimovic kirjoitti. 

– Enkä ole koskaan antanut Fifalle tai FIFProlle lupaa tehdä rahaa avullani. Joku on tehnyt voittoa nimelläni ja kasvoillani jo vuosia. On aika tutkia. 

Ibrahimovic väittää, ettei kuulu pelaajayhdistys FIFProhon, mutta hänet valittiin sen tähdistökentälliseen vuonna 2013 ja hän oli paikalla vastaanottamassa palkintonsa Fifan gaalassa vuotta myöhemmin.

EA Sports myös julkisti aiemmin tänä vuonna monivuotisen yhteistyösopimuksen Ibrahimovicin edustaman AC Milanin ja sen paikallisvastustaja Internazionalen kanssa. Tämä yhteistyö näkyy vahvasti lokakuussa julkaistussa FIFA 21 -pelissä. 

Lähde: goal.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja