Zach, 28, pyörtyi vain hetki lapsensa syntymän jälkeen – sairaanhoitaja reagoi juuri ajoissa

Synnytykseen mukaan tueksi tullut poikaystävä tsemppasi loppuun asti, mutta lopulta pyörtyi vain sekunteja lapsen syntymän jälkeen.

Zach Parker, 28, pyörtyi kriittisellä hetkellä, kun hänen tyttöystävänsä Peyton Stewart, 25, oli synnyttämässä pariskunnan esikoista.

Tilanne tallentui jälkipolville näytettäväksi, koska Zach oli asettanut synnytyssalin nurkkaan videopuhelun päähän Peytonin äidin. Äiti ei ollut voinut olla itse paikan päällä synnytyksessä.

Kätilön ja muun hoitohenkilökunnan keskittyessä Peytoniin ja syntyvään vauvaan oli Zachin tukalan olotilan tarkkailu jäänyt vähemmälle huomiolle. Vain Peytonin äiti pystyi videopuhelun kautta seuraamaan sitä, kuinka raskasta synnytys oli ollut myös Zachille.

Tuskanhien puskiessa läpi raskaasti puuskuttavan Zachin vaatteet vähenivät synnytyksen edetessä. Lopulta hänen kääntyessä katsomaan juuri vastasyntynyttä tytärtään kävi jännitys tuoreelle isälle liian raskaaksi. Sairaanhoitaja huomasi viime hetkellä, että Zachilla alkoi heittää päästä ja otti kiinni pyörtyvästä miehestä. 

Pariskunnan vastasyntynyt tytär sai nimekseen Ryan.

Katso tilanne yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat