Zac Efron sai tähden Walk of Famelle – tästä hän kiitti edesmennyttä Matthew Perryä

Näyttelijä Zac Efron sai tunnustuksen työstään Hollywoodin Walk of Famelle. 

Näyttelijä Zac Efron, 36, sai 11. joulukuuta pidetyssä tilaisuudessa oman tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Hänet tunnetaan muun muassa rooleistaan ​​High School Musical -elokuvassa ja The Greatest Showman -musikaalitrillerissä.

Efron kertoi maanantain seremoniassa, että on unelmien täyttymys saada tähti Hollywood Boulevardille.

– Teillä ei ole aavistustakaan, miltä minusta nyt tuntuu. Se on niin surrealistista. Olen näytellyt, laulanut ja tanssinut niin kauan kuin muistan, pienestä pojasta asti, mutta en koskaan villeimmissä unelmissani kuvitellut seisovani täällä tänään niin rakkaiden ystävien, vuosien varrella kerääntyneiden kollegoiden ja elinikäisten fanien kanssa, jotka ovat olleet kanssani ensimmäisestä päivästä lähtien. Rakastan teitä niin paljon, Efron kertoi. 

Efron kiitti puheessaan myös paikalla olleita vanhempiaan sekä High School Musicalin ohjaaja Kenny Ortegaa ja tuottaja Bill Bordenia.

– Te molemmat autoitte minua High School Musicalissa. Olen siitä ikuisesti kiitollinen. Ajattelen sitä edelleen joka päivä, laulan lauluja suihkussa, Efron kertoi.

Näyttelijä muisti puheessaan myös edesmennyttä Frendit-tähti Matthew Perryä, joka kuoli 54-vuotiaana 28. lokakuuta. 

– Haluan ehdottomasti mainita myös jonkun, joka ei ole täällä tänään. Ja hän on Matthew Perry, joka oli niin kiltti ja huomaavainen minulle, kun työskentelimme 17 Again -elokuvan parissa. Se todella kannusti ja motivoi minua niin monella tavalla. Se todella työnsi minut urani seuraavaan vaiheeseen. Ja siitä, kiitos paljon Matthew’lle, ajattelen sinua paljon tänään, Efron kertoi. 

Vuonna 2021 Efron sai Emmy-palkinnon Down to Earth with Zac Efron -päiväohjelman juontamisestaan. Hän on jälleen ehdolla ohjelman toisesta kaudesta. 

Efron nähdään uusimmassa elokuvassaan The Iron Claw ammattipainija Kevin Von Erichinä.

Lue myös:

    Uusimmat