Samantha Markle tehtailee paljastuskirjaa herttuatar Meghanista – julkaisu yritetään ajoittaa kuninkaallisen vauvan syntymään

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan 1:30

Samantha Markle haluaa julkaista paljastuskirjansa herttuatar Meghanista samaan aikaan kun tämän esikoisen olisi määrä syntyä.

VIDEO: Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan

Herttuatar Meghanin siskopuoli Samantha Markle on elänyt hiljaiseloa viime aikoina. Tämä johtuu ilmeisesti siitä, että Markle on työstänyt vauhdilla paljastuskirjaansa In The Shadows Of The Duchess, joka Marklen mukaan tuo ilmi kaiken, mitä maailma ei ole vielä kuullut herttuatar Meghanista. 

Marklen mukaan kirjassa kerrotaan myös nettikiusaamisesta, jonka kohteeksi hän on joutunut sen jälkeen, kun hänen siskopuolestaan tuli kuninkaallinen. Markle kertoo saaneensa myös tappouhkauksia. 

Markle on kertonut aikovansa julkaista kirjan huhti-toukokuussa 2019, joka on myös herttuattaren ja tämän puolison prinssi Harryn esikoisen odotettu laskettu aika. 

Herttuatar Meghanilla ja Samantha Marklella on yhteinen isä: entinen televisiotuotantojen valo-ohjaaja Thomas Markle

Samantha Markle on puhunut kipakasti kuninkaallisesta siskopuolestaan sekä tämän puolisosta useaan otteeseen kuluneen vuoden aikana. 

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat