"Ysäribuumin pioneeri" Matti Airaksinen tekee paluun radioon: "On jonkin aikaa ollut mielessä"

Matti Airaksinen palaa radiojuontajaksi. 

Ysäribuumin pioneeriksi monessa yhteydessä nimetty ja tunnistettu Matti ”PartaMatti” Airaksinen tekee odotetun ja toivotun paluun radioaalloille ja ottaa tammikuusta alkaen Radio Novan perjantai-illat haltuunsa.

Aikoinaan ”Parasta ennen!” -ohjelmallaan koko Suomen valloittaneen ysäribuumin käynnistänyt Airaksinen on omien sanojensa mukaan intoa täynnä kuin ilmapallo.

– Paluu radioon on jonkin aikaa ollut mielessä ja nyt kysyntä, tarjonta, tilaisuus ja taimaus osuivat täydellisesti kohdilleen.

Oku Luukkainen tekee viimeiset Retroperjantai lähetyksensä Radio Novalla joulukuun aikana ja jättää sen jälkeen valtikan ja valtaistuimen Airaksiselle, jonka ensimmäinen lähetys kuullaan heti tammikuun 1. päivänä.

– Mahtavaa päästä tekemään ohjelmaa yhdessä kuuntelijoiden kanssa. Retroperjantai -konseptin maustaminen Parasta ennen! -meiningillä, kovimmilla ysäri-hiteillä ja livelähetykseen kuuluvilla yllätyselementeillä on pääpiirteittäin paketti, joka tässä kohtaa on suunnittelupöydällä, tammikuussa kuullaan mitä se tarkoittaa, Airaksinen fiilistelee ennakkotunnelmiaan.

Radio Nova on osa Bauer Mediaa ja Suomen kuunnelluin kaupallinen radiokanava, joka tavoittaa viikoittain noin 1,1 miljoonaa kuuntelijaa. Perjantai-iltaisin klo 19 kuultava Radio Novan Retroperjantai on kaupallisten radioiden kuunnelluin erikoisohjelma.

Lue myös:

    Uusimmat