Mainos

Yritätkö esittää vaikeasti tavoiteltavaa? Uusi "deittitrendi" ravistelee käsityksiä: "Me kaikki tiedämme, että näit sen viestin"

"Liihottelun" ideana on jättää kaikenlaiset deittipelit pelaamatt.a

Callie Byrnes on keksinyt uuden tavan deittailla. Hän kutsuu tapaansa termillä "breezing". Suomeksi termi kääntyisi liihotteluksi.

– En ole koskaan kyennyt pysymään mukana deittitrenddeissä, mutta tämä on kuin tehty minulle: liihottelu, tai, kuten itse tykkään sanoa, "se, kun ei välitä hittoakaan", Byrnes kuvaa.

Byrnesin mukaan liihottelun idea on jättää kaikenlaiset deittipelit pelaamatta ja olla niiden sijaan oma, todellinen itsensä.

– Sukupolvemme on tehnyt vaikeasti tavoiteltavuuden taidemuodosta täydellisen, mutta totuus on, että mitä kovemmin esitämme, ettemme välitä jostain, sitä selvempää on, että välitämme, Byrnes kuvailee.

Hän toivoo, että teeskentelemisen voisi viimein lopettaa.

– Me kaikki tiedämme, että näit sen viestin, ja me kaikki tiedämme, että mitä kauemmin odotat ennen kuin vastaat, sitä enemmän pidät lähettäjästä. Et huijaa ketään. Tässä liihottelu tulee kuvioihin ravistelemaan peliä: Sinusta tulee yllättäen saavutettava.

Byrnes esimerkiksi tekstaa nettideittikumppaneilleen ensin sen sijaan, että odottaisi heidän ottavan yhteyttä.

– Tästä liihottelussa on kyse: tekstaat takaisin heti, kun näet viestin, ja kyllä, joskus tekstaat ensin. Se on sitä, että tykkäät jokaisesta sosiaalisen median julkaisusta, jotka näet (kunhan ne eivät ole hiton tyhmiä), sanot, mitä tunnet, kun tunnet, jätät huomiotta pikkuasiat, jotka muuten vaivaisivat, Byrnes kuvailee.

– Ainoat säännöt ovat: ole suoraviivainen, ole oma itsesi ja jätä ne pelit taaksesi ikuisiksi ajoiksi (ehkä).

Byrnes myöntää, ettei suorapuheisuus aina ole yhtä hauskaa kuin ainainen pelien pelaaminen. Se kuitenkin tekee elämästä rehellistä ja avointa. Samalla mahdollisuus typeriin väärinkäsityksiin vähenee.

– Ainakaan sinun ei tarvitse tuijottaa kelloa, jotta olisit varma siitä, että on kulunut tarpeeksi aikaa ja voit viimein tekstata takaisin, ja tämä on minun mielestäni voitto.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.