Yritäpä selittää tämä: Pakettiauto murskaantui kahden rekan väliin, kuljettaja selvisi lievin vammoin – "lotto vetämään"

Rekan kojelautakamera tallensi järkyttävän päälleajon 0:20
EI HERKILLE: Rekkakuskin herpaantumisella voi olla kammottavia seurauksia. Tämä video ei liity artikkelin tapaukseen, mutta näyttää, mitä voi tapahtua, kun raskaan ajoneuvon kuljettaja ei huomaa hidastaa edellä olleen autoletkan pysähtyessä.

Leicestershiren poliisin julkaisema kuva on pysäyttävä. Kahden raskaan ajoneuvon väliin litistyneen pakettiauton kuljettaja selvisi kuitenkin hengissä ja loukkaantui vain lievästi.

Ison-Britannian Leicestershiressa sattui viime viikon perjantaina suorastaan kammottava liikenneonnettomuus. Onnettomuus tapahtui M1-moottoritiellä aamukymmeneltä paikallista aikaa.

Lopputulemasta otetun kuvan perusteella näyttää siltä, ettei kuolonuhreilta ole ollut mahdollista välttyä, mutta jälleen kerran totuus paljastui tarua ihmeellisemmäksi.

Poliisi ei ole kertonut tarkempia tietoja onnettomuuteen johtaneista hetkistä, mutta kuvasta on pääteltävissä tapahtumien kulku.

Kuljettaja loukkaantui vain lievästi

Kahden rekan väliin puristunut möykky ei ole mitä tahansa epämääräistä romurautaa, vaan pakettiauto.

Poliisin mukaan pakettiauton kuljettajaa kehotettiin laittamaan lotto vetämään. Tämän vammojen nimittäin kerrotaan olevan hyvin lieviä, mikä kuvaa katsomalla tuntuu täysin käsittämättömältä – suorastaan mahdottomalta.

Poliisin vähäsanaisuuden vuoksi ei kuitenkaan ole tiedossa, oliko kuljettaja ajoneuvossaan onnettomuushetkellä vai esimerkiksi sen vierellä. Onnettomuus näyttää nimittäin tapahtuneen moottoritien pientareella.

Katso järkyttävä kuva alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Aiheesta uutisoineen brittiläisen Car Throttlen kommenttipalstalla pohditaan, voisiko kyseessä olla tiepalveluauto, joka oli pysähtynyt auttamaan pientareelle hyytynyttä rekkaa ja saanut toisen peräänsä.

Oikeastaan mitään muuta selitystä kuljettajan lieville vammoille on mahdoton keksiä kuin se, että tämä ei ollut onnettomuuden sattuessa auton sisällä.

Lähteet: Leicester Mercury, Car Throttle, kuvalähde: Leicestershire Police Specials (Twitter)

Lue myös:

    Uusimmat