Youtube-tähti kesti Floyd Mayweatherin rynnistyksen – huippuiskijä jakoi tunnustusta urhealle taistelulle: "Hän yllätti minut"

Huippuiskijä Floyd Mayweather ja Youtube-tähti Logan Paul ottelivat kahdeksaneräisen näytösottelun sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Urallaan maailman parhaimpana nyrkkeilijänä pidetty Mayweather oli odotetustikin ottelussa niskan päällä, mutta 26-vuotias Youtube-tähti Paul kesti haasteista huolimatta tähti-iskijän hyökkäyksen kahdeksan erän ajan.

Koska kyseessä oli näytösottelu, ei virallista voittajaa julistettu lainkaan.

44-vuotias Mayweather jakoi ottelun jälkeen tunnustusta vastustajalleen, joka kesti kahdeksan erää moninkertaisen maailmanmestarin kanssa kehässä.

– Minulla oli hauskaa. Hän oli parempi kuin kuvittelin hänen olevan. Hän on kova, kova taistelija. Hän yllätti minut, Mayweather kommentoi ottelun jälkeen.

Myös Paul oli ottelun jälkeen iloisella tuulella.

– Tästä kaverista ei ikinä tiedä. Menen kotiin ajatellen, että antoiko Floyd minun selviytyä tästä ottelusta. Tämä on siistein juttu ikinä, Paul hehkuttaa.

Mayweather voitti ammattilaisuransa aikana kaikki 50 otteluaan. Paul on otellut ammattilaisena yhden ottelun. Hän hävisi vuoden 2019 marraskuussa Youtube-tähti KSI:lle hajaäänituomiolla.

Lue myös:

    Uusimmat