YouTube-tähti Julia, 24, aikeissa astella alttarille 61-vuotiaan naisystävänsä kanssa – ikäero ei vaivaa: "Meillä on niin hauskaa yhdessä"

0:47
Tämä pariskunta yllätti toisensa yhtä aikaa.

Julia ja Eileen aikovat naimisiin. Pariskunnan mukaan suurin haaste heidän suhteessaan ei ole monen tuomitsema 37 vuoden ikäero.

Brasilialainen YouTube-tähtiJulia Zelg, 24,  tapasi nykyisen naisystävänsä Eileen De Freestin, 61, Tinderin avulla viime elokuussa. Ei mennyt kuin kuin kuukausi tapailua ja pari tajusi jo olevansa tarkoitettuja toisilleen huolimatta 37 vuoden ikäerostaan.

Nykyään pari on jo kihloissa ja asuu yhdessä Lontoossa.

– Olemme todella sielunkumppaneita jopa huolimatta ikäerostamme ja erilaisista elämäntyyleistä, Julia vakuutti New York Postin haastattelussa.

Eileen on samaa mieltä.

– Meidät voisi laittaa Marsiin ja nauraisimme katketaksemme. Meillä on niin hauskaa yhdessä. Meillä on syvin ja arvokkain yhteys, jota olen koskaan tuntenut elinaikanani täällä maan päällä, Eileen hehkuttaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kummallakaan meistä ei ole rahaa"

Ei liene kuitenkaan yllättävää, että nopeasti edenneeseen romanssiin on kohdistunut myös kritiikkiä.  Vaikka palaute on suuremmalta osin ollut positiivista, Julian on esimerkiksi syytetty havittelevan naisystävästään vain rahaa ja oleskelupaikkaa.

– Se ei pidä paikkaansa. Kummallakaan meistä ei ole rahaa. Me jaamme kaiken... ja minulla on kaksoiskansalaisuus.

Pariskunta itse kokeekin, ettei suurin haaste suhteessa ole suinkaan ikäero, vaan Julian julkinen ammatti. Eileenin on ollut vaikea totutella uudenlaiseen huomioon.

Pari aikoo naimisiin kesäkuussa ja toivoo suhteensa kannustavan muita samaa sukupuolta olevia pareja elämään avoimesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja