Mainos

Youtube-tähden hulvaton video Emirates Airlinesin lennolta leviää – ”Minulla on omat ovet!"

Mediapersoona ja Youtube-tähti Casey Neistat siirrettiin ykkösluokkaan Emirates Airlinesin lennolla Dubaista New Yorkiin. Hän päätti tiivistää 14-tuntisen lennon noin yhdeksän minuutin videoon, jota on katsottu YouTubesta jo yli 11 miljoonaa kertaa.

Casey Neistat on palkittu YouTube-julkkis ja mediapersoona. Hänen YouTube-tiliään seuraa yli 4,5 miljoonaa ihmistä.

Videolla hän esittelee ykkösluokan mukavuuksia, kuten mahdollisuutta käydä suihkussa ja oman tuolin muuttamista sängyksi.

– En tiedä mitä tein ansaitakseni tämän, Neistat kertoo ennen lentoa.

Ykkösluokan matkustaja saa ison kassillisen erilaisia tuotteita, joka sisältää esimerkiksi tossut, pyjaman ja kosmetiikkaa. Lisäksi matkustajalla on mahdollisuus olla omassa rauhassa, sillä yksityisyyden varmistavat nappia painamalla sulkeutuvat ovet.

– Minulla on omat ovet! Kuin oma pieni talo, Neistat riemuitsee kameralle.

Hulppeita mukavuuksia riittää

Ykkösluokassa matkustaminen on tehty paljon helpommaksi ja mukavammaksi matkustajille.

Kun alemmassa luokassa matkustava joutuu tilaamaan juomansa itse ja odottamaan juoman saapumista, voi ykkösluokassa vain painaa nappia ja ikkunalaudasta nousee drinkkibaari. Jopa televisio on paljon muuta kuin vain pelkkä televisio.

– Se on kuin elokuvateatteri. Siinä on kosketusnäyttö, mutta sitä voi myös kontrolloida tällä jutulla, Neistat kertoo ja esittelee pienen iPadin näköisen kaukosäätimen.

Kaiken tämän lisäksi ykkösluokan matkustajilla on mahdollisuus käydä suihkussa. Neistat päättää hyödyntää mahdollisuuden. Suihkunsa jälkeen hän kysyy toiselta ykkösluokan matkustajalta, onko tämä käynyt suihkussa ja miltä se tuntui. Matkustajan mukaan suihku tuntui mahtavalta.

Neistat kertoo videonsa alussa, ettei Emirates Airlines ole maksanut hänelle lentokokemuksensa videoimisesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.