YouTube-sensaatio Sara: Muutto pikavauhdilla Los Angelesiin

Pietarsaarelaista Sara Mariaa kosiskellaan YouTube-menestyksen myötä ympäri maailman. Keväällä luvassa on muutto Los Angelesiin.

Sara Maria Forsberg nousi koko Suomen ja myös maailman julkkikseksi YouTube-videollaan, jolla hän imitoi eri kieliä ja aksentteja. Videota on tähän mennessä katsottu 9,5 miljoonaa kertaa.

Myös Saran upea lauluääni on herättänyt kiinnostusta ja nyt suomalaista kaunotarta kosiskellaankin moneen suuntaan. MTV.fi tavoitti parhaillaan Ruotsissa studioissa ja median äärellä hääräävän Saran. Viime viikkoina Sara on saanut totutella melkoiseen julkisuusmylläkkään.

– Voi minulla on ihan jäätävät ja hyvät fiilikset tästä kaikesta. Olen innokas näistä haasteista, onhan tämä hauskaa ja erittäin nautittavaa, herttainen Sara fiilistelee.

Ruotsissa Sara on tavannut musiikkialan ihmisiä ja työstänyt alustavaa demoa. Lisäksi hän on vieraillut niin talk show’ssa kuin Ruotsin aamuohjelmassa.

Ensi viikolla Sara suuntaa Amerikkaan tutkimaan uusia työmahdollisuuksia. Tosin Hollywood-elämä ei ole lahjakkaalla nuorella naisella kaukana, sillä jotain on jo sovittu:

– Minulla on työpaikka valmiina Los Angelesissa. Työ liittyy videoihin ja mainosalaan. Toki haluaisin päästä vaikuttamaan myös musiikkialalla, yhdistää montaa asiaa. Toukokuun ensimmäinen päivä pitäisi sitten muuttaa Los Angelesiin, jännittävää, Sara miettii.

Saran uusi työ Amerikassa on jo suullisesti sovittu, enää ovat viralliset paperit nimeä vaille valmiina.

– Reissussa tapaan useita eri tahoja ja tutkin työmahdollisuuksia. Vielä en ole ehtinyt asuntoa etsiä, vähän asuinalueita olen katsellut. Minua luvattiin työn kautta auttaa asunnon etsimisessä. Onhan tämä ihan mentaalia, minä pieni pohjanmaan tyttönen menossa Amerikkaan.

Katso Saran maailmanmaineeseen nostanut video tästä.

Sara Maria vieraili viime viikolla Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa MTV3:lla.  Tänään ELC:ssä vieraina Noora Karma, Max Perttula ja Mikko Leppilampi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja