Yllätyspaluun tehnyt Robin on Honorin uusi mainoskasvo

Huawein toinen brändi Honor on kertonut eilen Emma Gaalassa yllätyspaluun tehneen Robinin olevan sen uusi mainoskasvo.

Robin tullaan näkemään mukana Honorin uuden juuri myyntiin tulleen Honor View20 -älypuhelimen markkinoinnissa.

”Puhelimella on mun elämässä iso rooli, koska hoidan sillä ihmissuhteitani sekä työ- ja vapaa-ajan asioita. Myös sosiaalinen media on mulle tärkeä työväline, minkä vuoksi puhelin on välttämätön. Valitsin HONOR View20 -puhelimen, koska sen mielettömän tarkka kamera teki muhun vaikutuksen. Siinä on myös kestävä akku ja se on muutenkin tyylikäs laite”, artisti kertoo.

Honor tarjoaa Robinin seuraajille mahdollisuuden kuulla artistin kuulumisista tarkemmin Unseen Robin -dokumenttisarjan myötä. Sarjassa Robin avaa katsojille ajatuksiaan artistina olemisesta ja kertoo tarkemmin kansainvälisestä urastaan sekä tulevaisuuden suunnitelmistaan. Valtaosa dokumentista on tehty Robinin uuden musiikkivideon kuvauksissa Bangkokissa, mutta mukana on myös tunnelmia lavan takaa juuri ennen Emma Gaalan comeback-keikkaa. Nelijaksoisen dokumentin ensimmäinen jakso on nähtävillä Honor Finlandin Facebookissa ja YouTubessa sekä Robinin omilla Facebook-sivuilla tulevana tiistaina 5. helmikuuta.

Honor toimi Emma Gaalan pääyhteistyökumppanina ja osallistui Emman jakamiseen vuoden naissolistille.

Aiemminkin tunnetut julkisuuden henkilöt ovat olleet keskeinen osa Honorin markkinointia. Honorin mainoskasvoina on nähty aiemmin muun muassa Sunrise Avenuen keulahahmo Samu Haber, jääkiekkoilija Patrik Laine, vapaaottelija Makwan Amirkhani sekä Honor 7:n lanseerauksen yhteydessä artistit Sanni ja Spekti sekä joukko Jokerit-pelaajia.

Honor toi Suomessa 30. tammikuuta myyntiin uuden lippulaivaälypuhelimensa View20:n.

Honor View20 on mielenkiintoinen uutuus, sillä se on Suomen markkinoilla ensimmäinen älypuhelin näytöstä löytyvällä reiällä etukameralle, ensimmäinen älypuhelin 48 megapikselin kameralla sekä myös ensimmäinen massamarkkinoille suunnattu puhelin 3D-mallinnusta ja syvyysmittausta eteenpäin vievällä ToF-kamerateknologialla.

Honor View20 on myynnissä neljänä värivaihtoehtona. Sapphire Blue ja Midnight Black -värit ovat saatavilla 6 gigatavun RAM-käyttö- ja 128 gigatavun tallennusmuistilla 549 euron suositushintaan. Yhteistyössä luksusmuotimerkki Moschinon kanssa suunnitelluissa Phantom Blue ja Phantom Red -väreissä Honor View20 sisältää RAM-käyttömuistia on 8 gigatavua ja tallennusmuistia 256 gigatavua ja suositushinta näille on 649 euroa.

Honorin yhteistyövalikoimaan Moschinon kanssa kuuluu myös Moschinon ikonisen nallekarhun koristama kohokuvioitu puhelinkotelo sekä erikoissuunniteltuja lisävarusteita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja