Yllätyspaljastus! Kolme suosikkinäyttelijää palaa Salkkareihin

37:30
Salkkarit-tähdet juhlivat sarjan syntymäpäiviä.

Juhlavuonna Salatut elämät tuo takaisin tuttuja hahmoja.

Salattujen elämien juhlavuonna sarjaan tekee paluun useampikin tuttu kasvo.

Mukaan sarjan juonenkäänteisiin palaavat Tale Taalasmaa (Emil Hallberg), Linda Eerikäinen (Monika Lindeman) sekä viime kesänä jo kevyemmän comebackin sarjaan Pihlajasatu -spin offissa tehnyt Salla Laitela (Hanna Kinnunen).

Salatuissa elämissä nähtiin syksyllä haikea käänne, kun suosikkihahmo Onni "Tale" Taalasmaa ilmoitti lähtevänsä Lappiin. Talea näyttelevä Emil Hallberg kertoi tuolloin, että lähtö Salkkareista merkitsi hänelle sitä, että hänen kalenteristaan vapautuu aikaa tanssimiselle.

Lindaa näyttelevä Monika Lindeman siirtyi taannoin äitiyslomalle. Lindeman synnytti esikoispoikansa marraskuussa 2017.

Hanna Kinnunen tuli monille tutuksi näyteltyään Sallaa sarjassa 2000-luvulla. Salla seurusteli muun muassa sarjan pitkäaikaisimman hahmon, Ismon, kanssa.

Salatut elämät täytti 20 vuotta

Salatut elämän -sarjan ensimmäinen osa esitettiin televisiossa 25.1.1999. Sarjan 20-vuotisjuhlajakso esitetään torstaina 31. tammikuuta. Jakso on järjestyksessään jo 3500. ja siinä selviää, kuka on syypää sarjan kaikkien aikojen ensimmäisessä jaksossa paljastuneeseen murhaan.

Kansansuosikiksi jo alkumetreillään noussut Salatut elämät on ollut Suomen katsotuin päivittäissarja jo kahden vuosikymmenen ajan.

– Salattujen elämien menestyksen takana on erittäin pätevä huippuammattilaisten joukko näyttelijöitä, ohjaajia, käsikirjoittajia, puvustajia, lavastajia, maskeeraajia, leikkaajia ja kuvaajia sekä tuottajia. Heidän osaamisensa mahdollistaa lähes 200 jakson esittämisen vuodessa. Heille kuuluu kiitos ja kunnia, kiteyttää MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen.

– Salkkareiden ehdoton vahvuus on vuosien aikana ollut kyky uudistua ja pitää sisällölliset teemat ajankohtaisina ja merkityksellisinä suomalaisille katsojille, Hartikainen lisää.

Mediatutkija Veijo Hietalan mukaan sarja on ainutlaatuinen katsojakuntansa laajan ikähaarukan suhteen.

– Salatut elämät on suosittu oikeastaan kaikissa ikäryhmissä yli 10-vuotiaiden katsojien keskuudesta aina eläkeikäisiin saakka. Siinä on eri-ikäisille sopivia samaistumiskohteita päähenkilöinä. Lisäksi juonenkäänteet, miljöö ja henkilögalleria ovat helposti samaistuttavia. Myös arvot ja asenteet, joista sarjassa puhutaan, ovat tämän päivän asioita, Hietala luettelee Salkkareiden suosion elementtejä.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös mtv-palvelussa.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja