Yllätyskäänne Salatut elämät -sarjassa: Kohukaunotar Jasmin Voutilainen palaa Aino Kaukovaaran rooliin

Salatut elämät -sarjassa nähdään tulevana syksynä uusia kasvoja. Yksi uusista kasvoista on sarjan tosifaneille tuttu Jasmin Voutilainen, joka näytteli Aino Kaukovaaraa elokuvassa Nightmare 2 – Painajainen jatkuu.

Katso videolta, kun Salkkareiden uudet hahmot esittäytyvät!

16:51

Aino Kaukovaaran rooliin Salkkareihin palaava Jasmin Voutilainen kertoo MTV.fi:n haastattelussa, että Aino muistuttaa tietyiltä osin Nightmare 2 -elokuvassa nähtyä, tuttua hahmoa. Tämän lisäksi hahmosta paljastuu vähitellen aivan uusi puoli.

– Ainossa on samoja piirteitä, mitä silloin leffassakin. Hänessä on vähän sellaista pelinaisen vikaa, sillä hän esittää hirveän kilttiä esimerkiksi Pepille, mutta kun Peppi ei ole seurassa, niin Ainosta paljastuu todella flirttaileva puoli. Pepille hän esittää kilttiä tyttöä, mutta todellisuudessa Ainolla on toinenkin puoli, Jasmin vihjaa.

"Olin nähnyt unta, että näyttelin Salkkareissa"

Jasminille soitettiin Salkkarit-paluuta koskien  jo vuodenvaihteessa, joten kaunotar on joutunut vaalimaan salaisuutta Ainon rooliin palaamisesta jo pitkään.

– Minulle soitettiin viime joulukuun tienoilla ja kerrottiin, että Ainon paluuta oltiin suunnittelemassa, Jasmin paljastaa.

Jasminin saamaan puheluun liittyy erikoinen yksityiskohta, sillä näyttelijäkaunotar oli nähnyt asiaan liittyen enneunen.

– Puhelua edeltävänä yönä olin nähnyt unta, että näyttelin Salkkareissa. Se uni tuntui todella todelliselta ja sitten seuraavana päivänä minulle soitettiin, Jasmin kertoo.

Kaiken kaikkiaan näyttelijäkaunotar odottaa suurella innolla tulevaa syksyä ja suosikkisarjan hurjia juonenkäänteitä.

– Sarjaan on ihan superkiva palata!

Salatut elämät palaa kesätauolta 20.8.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja