Yllätyskäänne: Palloliitto perui tiedotustilaisuutensa viime hetkellä – Kansojen liigan otteluiden yllä yhä kysymysmerkkejä

Palloliitto on yllättäen perunut tiistaille suunnitellun tiedotustilaisuutensa. Tilaisuudessa oli tarkoitus julkistaa Suomen maajoukkue syyskuun alun Kansojen liigan otteluihin.

Tiedotustilaisuuden peruuntumisesta tuli tieto vain alle kaksi tuntia ennen sen suunniteltua alkamisajankohtaa. Palloliiton tiedotteessa kerrotaan, että tilaisuutta ei voida järjestää viranomaisten päätöksen puuttumisen takia.

– Emme ole saaneet viranomaisilta vielä päätöksiä rajoituksiin hakemiemme poikkeuslupien suhteen, joten emme tässä vaiheessa pysty kertomaan enempää otteluista tai pelaajien pääsystä niihin, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande sanoo tiedotteessa. 

Euroopan jalkapalloliitto Uefa ilmotti viime viikolla, että syyskuun ottelut tullaan pelaamaan tyhjille katsomoille. Oman haasteensa asettavat matkustusrjoitukset, joita Suomi on asettanut ulkomailta tuleville. 

Suomen on tarkoitus isännöidä Walesia 3. syyskuuta ja Irlantia 6. syyskuuta. Molemmat kuuluvat maihin, joista Suomeen matkustamista on rajoitettu. Palloliitto kertoi viime viikolla hakevansa viranomaisilta poikkeuslupaa Wales-otteluun maahantulon ja siihen liittyvän karanteenin osalta. 


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja