Yllättävä syy varjostaa prinssiveljesten välejä – tästä syystä Harry on ollut ikänsä kateellinen Williamille

8:39
Meghan ja Harry eivät kestä brittilehdistön painetta – muuttavatko kuninkaalliset Yhdysvaltoihin?

Vaikka prinssi Harry ei halua kuninkaan kruunua, on hän kuitenkin saanut elää elämänsä osittain prinssi Williamin varjossa.

Prinssi Harry ​​​​​​​on Yhdistyneen kuningaskunnan kruununperimysjärjestyksessä tällä hetkellä kuudentena, ja hänen isoveljensä prinssi William puolestaan on tuleva kuningas veljesten isän prinssi Charlesin jälkeen. Harryn onkin viitattu olevan kuninkaallisen perheen "varaperillinen".

Harry on osittain saanut elää elämänsä isoveljensä, tulevan kuninkaan varjossa. Huhujen mukaan prinssi Charles olisi todella toivonut toisen lapsensa olevan tyttö, ja olleen todella pettynyt Harryn syntymän jälkeen tämän oltua poika. 

Tiettävästi Harry ei ole lainkaan kateellinen Williamille siitä, että tämä on tuleva kuningas ja Harry mitä todennäköisimmin ei. Harry on myöntänyt asian myös aikoinaan suoraan antamassaan haastattelussa toteamalla, ettei hän haluaisi olla kuningas.  

Lähteiden mukaan veljesten välisessä tilanteessa on kuitenkin seikka, jonka tähden Harry on ollut läpi elämänsä kateellinen Williamille. Vaikka Harry ei kuninkuutta halua, hän kokee silti joutuneensa elämään niin sanottuna "kakkosprinssinä". 

– Osa Harrysta on kokenut, että hän elää veljensä varjossa. Hän ei kadehdi vastuuta, joka Englannin tulevalla kuninkaalla on, mutta William on "kultapoika" ja Harry tuntee, että hänellä on paljon odotuksia täytettävänä. 

Viime aikoina on spekuloitu runsaasti prinssiveljesten mahdollisesti huonontuneista väleistä tai jopa todellisesta välirikosta. Harry viittasi veljesten väleihin harvinaisella tavalla hiljattain antamassaan avoimessa ITV:n haastattelussa. 

– Olemme aina veljeksiä, tulemme aina olemaan veljeksiä. Olemme todella erilaisilla poluilla tällä hetkellä, mutta tulen aina tukemaan häntä ja tiedän, että hän tulee aina tukemaan minua. 

Lähde: CheatSheet

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja